Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért szeretik ennyien Pogány...

Miért szeretik ennyien Pogány Indulót? Illetve a hasonló zenészeket, mint Ekhoe, beton.hofi. Nem hallgattam sok zenéjüket, de a nevüktől is kiráz a hideg. 20F

Figyelt kérdés

Én maradok inkább Hibridnél, Azahriah, és a többi jó zenésznél, akiket nem kell bemutatni se. Pogány Indulónál semmi zeneiség, teljesen összefüggetlenül szinte csak "versel". De semmi zenei érzéket nem érzek.

Most vagy mindenkinek ilyen kamu-gengszter flashje van, vagy mindenkinek ennyire depressziós világképe van. Miért kapják fel őt ennyire? Eddig egy zenéje amit megkedveltem, az is a székelykapu. Abban van zene, nem csak verselés.

júl. 2. 01:52
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
83%
Ezek a szlengek és kifejezések nem a kétezres években, vagy azelőtt terjedtek el, így csak az érti a szöveget aki hasonló szinten van benne ebben a fajta életben, illetve tisztában van Pogány történetével. Egyébként meg ha a polgári nevére keresel rá (Szirmai Marcell), akkor megannyi bizonyítékot találhatsz arra, hogy igenis egy művelt, értelmes, okos srácról van szó. Abszolút kiemelkedik a vele egykorúak közül. Művész családban nőtt fel és irodalom szakos suliban tanult (vagy legalábbis valami hasonló). Amit ő csinál az valóban nem csak szimpla "gengszter rap", hanem művészet, méghozzá elvont. Teljesen saját stílusa van. Ebből kifolyólag nem összehasonlítható semelyik másik rapperrel, vagy művésszel. De ha meghallgatod milyen featek vannak a számain abból is látszódik szerintem az elég szignifikáns különbség közte és más előadók között. És persze mindig ki lehet emelni a tölteléksorokat és a raphez kötelező nagyotmondásokat, de akkor megint csak azt tudom mondani, hogy nem jött át az üzenet. Hasonló sorok mindegyik másik rappernél is felfedezhetők, kivétel nélkül. Még a legnagyobbaknál is.
júl. 9. 16:53
 52/54 Szabi15 ***** válasza:
Most meghallgattam a Rap Cincából Ibbigang-et. Na. Erre mondta hogy semmit mondó (jogosan).
júl. 10. 00:01
 53/54 anonim ***** válasza:
49%

#51 "megannyi bizonyítékot találhatsz arra, hogy igenis egy művelt, értelmes, okos srácról van szó" - Ezt nem is vitatom, csak nem tud normális dalszöveget írni.

"de akkor megint csak azt tudom mondani, hogy nem jött át az üzenet" - Hát nem. Esetleg te el tudod magyarázni bármelyik szövegét? Le tudsz vezetni egy verselemzést, hogy mi az értelme?

júl. 10. 08:32
 54/54 Szabi15 ***** válasza:

Én valószínűleg tudnám ha ennyi felesleges időm lenne. Addig pedig itt egy interjú:

[link]

Kiemelném azt a részt, ahol arról beszél, hogy ő leírja amit a srácok nem tudnak így leírni.

júl. 12. 05:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!