Miért szeretik ennyien Pogány Indulót? Illetve a hasonló zenészeket, mint Ekhoe, beton.hofi. Nem hallgattam sok zenéjüket, de a nevüktől is kiráz a hideg. 20F
Én maradok inkább Hibridnél, Azahriah, és a többi jó zenésznél, akiket nem kell bemutatni se. Pogány Indulónál semmi zeneiség, teljesen összefüggetlenül szinte csak "versel". De semmi zenei érzéket nem érzek.
Most vagy mindenkinek ilyen kamu-gengszter flashje van, vagy mindenkinek ennyire depressziós világképe van. Miért kapják fel őt ennyire? Eddig egy zenéje amit megkedveltem, az is a székelykapu. Abban van zene, nem csak verselés.
Igaz, hogy nem ismerem Pogi zenéit, csak hallásból néhányat. De nekem már abból lejött, hogy nem az én stílusom.
Az én véleményem szerint ezek azért komolyabb zenék, és szövegek.
Tudnék még egy jó csomót ide bemásolni. De egy az, hogy nem minden dalszöveg van fent. Másik pedig, hogy minek.
Nagyjából ez az én stílusom.
Igen az tényleg jó hogy van véleményed, gondolkodsz. De majd kinövöd azt a részét, hogy más miért csinál mit. És sokkal teljesebb életed lesz úgy. Viszont amit az egyik válaszoló írt, hogy kiragadsz egy tölteléksort és az alapján nyomod, ilyet én is tudok:
,,Villognak a felnik - Full Gizda
Itt vannak az ékszerek- Full Gizda
Azt hiszed, hogy álom, látod mégis itt van!!!
Szeretnek a gádzsik - Full Gizda
Vonulnak a dzsippek - Full Gizda
Eredeti stílus - Full Gizda"
,,Belegondolok és nem ér ennyit
Az egész, csillogok és közbe csak megeszi a szivem a penész
Taszítom magamtól aki hazavisz
Mindennap új emberek mindegyiknek a fasza ki
Mert nincs idejük várni, egy kicsit átgondolni a dolgaikat
Az után tovább variálni
Csak haladok valakiért de már nem valamiért
Így könnyen meghal aki fél, hálisten itt van aki élt
Csak szaladok
Mások után, magam elől
Mindig csak a pia visz
Agresszív vagyok régen nem láttam már a"
Itt egy szakértői elemzés, ami remekül rámutat Pogány Induló semmitmondó, hulladék szövegére:
#48 Mindkét szereplő magyar? - Igen. Az elemző nagytudású ember? - Igen. A tapasztalata révén sok dolgot ismer? - Igen. Ott van neki a szlengszótár? - Igen.
Akkor mit nem lehet ezen érteni, ha jól van megírva? És most nem arra a két utalásra gondolok, hanem a többire. Megjegyzem amúgy, hogy Pogi reagált erre, de nem magyarázta el a hiányzó részleteket, meg az utalásokat, csak arra reagált, hogy elmenne inni Tibi bácsival...
,,Mindkét szereplő magyar? - Igen. Az elemző nagytudású ember? - Igen. A tapasztalata révén sok dolgot ismer? - Igen. Ott van neki a szlengszótár? - Igen.".
Szerintem ez nem elég. Egy nagy tudású fizikus nem tudná kielemezni például egy orvos írását egy új féle szívműtétrôl, akkor sem ha lenne egy lexikonja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!