Milyen jrock bandát ajánlanátok? Én idáig a The Gazette-t hallgattam, tőlük szinte mindent, viszont picit unalmas már, vagy nem tudom, így olyan kellene, ami hasonló, vagy pl. ti is szeretitek a The Gazette mellett.
Versailles, Jupiter, Mejibray, Miyavi, LM.C, Diaura, An Cafe
Amúgy, végre egy jrocker *-*
Köszi. :)
#1 ennyire kevesen vagyunk? :o
Amúgy nincs valaki csoport, ahol vannak többen is?
#2 eddig? mi történt? :)
Guitar Vader
Csak sajnos már feloszlott.
Dir en Grey
(bocsánat az offért)
Wú, még két jrocker rajtam kívül!^^ Aztaaaaaa *_*
Köszi :DD
Lassan hallgatom őket, csak mondjuk elég ritka helyen találni albumokat. Idáig 2 tetszik, bár van akinek csak 1 albuma van.
Vagyunk páran. :D
Nem tudom, hogy olvassátok-e még, de ti megjelenésileg/stílusilag ilyen visual-kei-s ruhákban jártok, esetleg a hajtok olyan? :)
Nightmare, D'espairsRay, Lycaon, Liplich, Merry, Girügamesh, Alice Nine, Sadie, Matenrou Opera, és még ajánlanék valakiket, akik ugyan nem visual kei-t játszanának, de szerintem zseniálisak, és az a Coldrain :) Most egy amerikai lemezcéggel kötöttek szerződést, de japánok, és nagyon tudják a dolgukat.
Más téma: igen, két évvel ezelőtt főként a kiegészítőket gyűjtöttem hűségesen, és majd ha idősebb leszek, lehet, hogy a sminkem kicsit hajazni fog rá, de amúgy nagyon szeretem az egyszerű, letisztult stílusokat, és meg se mondanád rólam, hogy mit hallgatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!