Rendben van ez így, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériumának dolgozói luxus helyen tartják a karácsonyi bulijukat, rák és homár és hasonló kaliberű fogások mellett?
Illetve, hogy ajándéknak Pick szalámit,2 doboz Stühmer szaloncukrot és egy minőségi (a márkáját elfelejtettem) pezsgőt kapnak?
Felmerül ugye a kérdés, hogy mindezt kinek a pénzéből finanszírozzák, mert erősen kétlem, hogy egy év alatt ennyi profitot termelnének ki.
Ja és megjegyezném, hogy 2-3-szor annyi fizetés mellett, mint pl. az ápolóké.
Számomra már az is elfogadhatatlan, hogy egyáltalán létezik olyan állami szerv, hogy Emberi Erőforrások Minisztériuma.
Mik az emberek, hogy erőforrásnak lehet őket nevezni? Tartós elemek vagyunk, esetleg akkumulátorok?
Jön Morpheusz és kiszed minket a lombikból?
Pick szalámit,2 doboz Stühmer szaloncukrot és egy minőségi (a márkáját elfelejtettem) pezsgőt kapnak?
Én meg láttam segélyből éldegélőket,luxus kocsiba még olyanabb árut pakolni. Szaloncukorral dobálóztak az "éhezők"ivadékai.
Oszt akkó mivan...
Volt a Blahán ingyen kajaosztás a szegényeknek is...
nem tudhatod pontosan mennyiibe került a hacacéré és ennek mekkora részét tetti ki az úgynevezett repi költség(teszem azt 1ehet az év során semmit se költöttek pogácsára ásványvízre kávéra stb)
a barátod pedig ügyeljen a DISZKRÉCIÓra mert megütheti a bokáját.....képzeld vajon egy szállodai takarító meddig maradna állásban ha visszajutna a befolyásos vendég fülébe hogy mittomén pl ondós volt az ágynemű.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!