Milyen jrock bandát ajánlanátok? Én idáig a The Gazette-t hallgattam, tőlük szinte mindent, viszont picit unalmas már, vagy nem tudom, így olyan kellene, ami hasonló, vagy pl. ti is szeretitek a The Gazette mellett.
Figyelt kérdés
2015. márc. 28. 15:28
11/19 anonim válasza:
Megint előző vagyok, ez lesz az utolsó, ígérem :D Delacroix (ha rá akarsz keresni, írd be utána azt is, hogy band), Vamps, Deathgaze és Lynch.
12/19 A kérdező kommentje:
Mondjuk nekem a hajam olyan csak, viszont hétköznapi sötétebb ruhákban jarok. Amúgy én fiú vagyok. :D
2015. ápr. 10. 22:15
13/19 A kérdező kommentje:
Ja, amúgy köszi. :D Lesz mit hallgatni egy darabig.
2015. ápr. 10. 22:16
14/19 anonim válasza:
Örülök, hogy segíthettem. Azért kíváncsi vagyok, hogy nézhet ki a hajad ouo
Én lány vagyok (gondolom rájöttél :D), dettó sötétebb ruhákat hordok, de nem feltétlenül mindig feketét. Meg rövid hajam van, szóval nem igazán tudnék vele mit kezdeni, még akkor sem, ha akarnám. :D
15/19 A kérdező kommentje:
Igen, rájöttem. :D Reggel küldhetek priviben képet.
2015. ápr. 11. 03:26
16/19 anonim válasza:
Szia!
#7-es vagyok. Lehet hogy már későn válaszolok, de nem baj ^^ Hát nekem a hajam visual kei szerű, meg inkább kiegészítőket hordok (pl. kesztyű, nyaklánc, stb.) sötétebb ruhákkal.
17/19 A kérdező kommentje:
Nem válaszolsz későn, mert én naponta pár alkalommal feljövök ide. :D
Én kiegészítőket keresnék, csak nem igazán találok. :D
2015. ápr. 11. 12:06
18/19 anonim válasza:
Én őszintén szólva olyan 4 hónapja szerettem meg ezt a stílust. Addig nem nagyon ismertem és nem is érdekelt. De most már nagyon tetszik. :)
19/19 anonim válasza:
Semmi, még mindig nagyon szeretem őket.. ^^ 2-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!