Miért szeretik ennyien Pogány Indulót? Illetve a hasonló zenészeket, mint Ekhoe, beton.hofi. Nem hallgattam sok zenéjüket, de a nevüktől is kiráz a hideg. 20F
Én maradok inkább Hibridnél, Azahriah, és a többi jó zenésznél, akiket nem kell bemutatni se. Pogány Indulónál semmi zeneiség, teljesen összefüggetlenül szinte csak "versel". De semmi zenei érzéket nem érzek.
Most vagy mindenkinek ilyen kamu-gengszter flashje van, vagy mindenkinek ennyire depressziós világképe van. Miért kapják fel őt ennyire? Eddig egy zenéje amit megkedveltem, az is a székelykapu. Abban van zene, nem csak verselés.
Elmondtad a véleményedet.
Másoknak az tetszik bennük, ami neked nem.
Mi a kérdés?
Semmi.
#4 Ez eléggé bonyolult téma. Most felhozok neked egy nagyon jó szitut. Nagyon sok jó, pozitív családi háttérrel rendelkező fiatal szereti pogányt. Főként olyanok is, akik nagyjarészt csak otthon ülnek és játszanak. Mert van ilyen.
Az, hogy én velük nem szemben nem éltem át sokmindent, nevetséges. Én már sokkal előbb átéltem a bántalmazás formáit, mint bárki a korosztályomon belül. Nekem közel sem volt egy pozitív szülői hátterem. Én, aki szenvedett is, nem éltem át annyi mindent, mint más a játékkonzol előtt, pozitív háttérrel?
Hibridet sem véletlenül mondtam egyébként. A hozzá hasonlóaknál én is átélem ezt a hangulatvilágot. Az számomra sokkal hitelesebb, mert egy olyasvalamit ad elő, ami a legtöbb embernél valóban jelen lehet.
De én ezeket a drogos szövegeket, meg amiket összehord pogány. Nem köthető hozzám, és szerintem nagyon sok emberhez sem.
Én kezdetben hallgattam bele néhány zenéibe. Egyszerűen lehangolónak érzem, mikor egyedül csak fújja a szöveget.
De ha egy másik zenésszel van, aki rak bele egy nagyon komoly ritmust is, akkor tényleg jó. Nekem azzal vegyítve tetszik a szövege. De ez saját véleményem nyilván:D
Előre szólok, hogy nem vagyok jártas a műfajban, ennek tükrében nézzétek a véleményemet.
Én sem igazán látok semmi különöset Pogány Indulóban. A zeneiség nyilván ebben a műfajban nem sokat számít, de én a szövegtől sem vagyok elájulva. Az biztos, hogy Manuelnél, T.Dannynél, Ekhoenál és sok hasonló semmitmondó hulladéknál mindenképpen jobb, de úgy vélem, hogy a mostani fiatal generációnak nem kell sok ahhoz, hogy összehugyozzák magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!