Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Amikor egyszer otthon kint...

Amikor egyszer otthon kint edzettem télen a sötétben 16 éves fiúként, akkor egy szomorúbb zenét hallgattam amitől rossz, félelmetes gondolataim voltak. Folytatom lent még tovább... Volt amúgy bárkinek valami hasonló?

Figyelt kérdés
és amikor ötödször hallgattam meg akkor egyszer csak láttam magamat halványan és fehéresen ahogy átlépek a hátsó kertbe, hirtelen oldalra fordulok, mert már oldalsó látásból láttam magamat és ilyedtembe üvöltöttem egy nagyot. Az is fura, hogy egy konkrét mozdulatot láttam, amit már sokszor megtettem ugyanúgy ahogyan láttam magamat halvány fehéren és 3 másodperc után eltűnt. Ez valami halucinálás lehetett? Mostmár 19 éves vagyok.

2023. jan. 19. 21:07
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
volt
2023. jan. 20. 13:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak egyszer fordult elő? Elég furcsa…..
2023. jan. 21. 00:35
 3/5 anonim ***** válasza:
20%
Kevés szex miatt van ez
2023. jan. 23. 23:30
 4/5 anonim ***** válasza:
77%

Na, végre valaki, akinek hasonló para fantáziája van...

Szerintem ez egy élénkebb gondolati kép lehetett.

Lehetett esetleg valamiféle figyelmeztetés is, hogy gondolatilag, érzelmileg nem jó felé haladsz.

Miért hallgattad azt a zenét, ha negatív hatással volt rád?

Egyébként a zenék elég erős hatással lehetnek az érzésekre, gondolatokra.

Talán akkoriban alapból nem voltál kiegyensúlyozott és ez plusz a zene, a sötét tehát minden adott volt ahhoz, hogy kiváltsanak egy ilyen furcsa tapasztalatot. Még amit kiérzek a történetből, hogy talán van egy olyan oldalad, amitől félsz, amit nem tartasz jónak, vagy próbálsz elnyomni. Talán ez mutatkozott meg neked akkor egy pillanatra ebben a furcsa képben. Ez ismét arra utalhat, hogy minél jobban kerülj el bizonyos negatív, borus gondolatokat, érzéseket és lehetőleg azt a bizonyos zenét is.

2023. jan. 24. 06:51
 5/5 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm szépen #4!

Nagyon jól látod ez egész helyzetet, nem is tudok nagyon mit hozzátenni. Olyan zenét hallgattam, amitől úgy gondoltam, jobban fog menni az edzés, de éreztem is hallgatás közben, hogy félek amikor hallgatom a zenét. Amikor sokszor hallgattam meg a zenét az, azért lehetett, mert próbáltam elnyomni egy érzést, egy gondolatot és azt gondoltam az a zene segíteni fog, de nem sikerült. Amikor nem sikerült elnyomni magamban, ha jól emlékszem, akkor történt meg a "látomás". Amit szintén leírtál. Sokat gondolkoztam és még fogok is, amit írtál. Tényleg nagyon hasznos. Még egyszer köszönönöm szépen a választ!

2023. jan. 24. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!