18 éves lány vagyok, néha furcsa gondolataim támadnak apámmal kapcsolatban, pl. hogy nem a kislányaként néz rám (bővebben lent). Valakinél hasonló szitu?
Szóval néha törölközőben szaladok végig a házon, és van, hogy apa előtt is elmegyek. Mindig erősen figyelem olyankor az arcát, hogy hátha ezzel megzavarom őt és ő néz félre.
Szerintem ezt én képzelem be, de ez elég mély lehet, mert néha úgy érzem, hogy fogynom kellene pár kilót, de úgy gondolom, hogy így visszataszítóbb vagyok és nem keresik annyian a tekintetem, vagy nem méregetnek az utcán.. (persze, szeretném leadni azt a pár kilót, mert szeretnék jobban kinézni, csak néha eszembe jutnak ilyesmik)
Nem értem.
Apádnak akarsz tetszeni? Vagy mivan?
Nem is tudom hogy mondjam el, hogy ne nézzetek hülyének.
Nem direkt törölközőben megyek ki, csak van, hogy nem viszek ruhát magammal, mert nincs otthon senki, és mondjuk apa hazaér és csak rám néz, ha már kilépek az ajtón. Nekem meg mindenféle hülye félelmeim vannak ezzel kapcsolatban. Tudom, hogy nem bántana meg hasonlók, csak ez így magától jön. Néha ahogy másokat méreget, végignéz rajtuk.. Nem tudom.. Egyszer az osztálytársamon akadt meg a tekintete, és amikor mondtam neki, hogy ő volt xy, az osztálytársam, akkor meg csodálkozott. Jó kb. 23-nak néz ki a csaj, de akkor is.
felnött vagy te szeren1étlen mégis mitől fész
ne bámulj anyi sorozatott keres egy barátot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!