18 éves lány vagyok, néha furcsa gondolataim támadnak apámmal kapcsolatban, pl. hogy nem a kislányaként néz rám (bővebben lent). Valakinél hasonló szitu?
Szóval néha törölközőben szaladok végig a házon, és van, hogy apa előtt is elmegyek. Mindig erősen figyelem olyankor az arcát, hogy hátha ezzel megzavarom őt és ő néz félre.
Szerintem ezt én képzelem be, de ez elég mély lehet, mert néha úgy érzem, hogy fogynom kellene pár kilót, de úgy gondolom, hogy így visszataszítóbb vagyok és nem keresik annyian a tekintetem, vagy nem méregetnek az utcán.. (persze, szeretném leadni azt a pár kilót, mert szeretnék jobban kinézni, csak néha eszembe jutnak ilyesmik)
Nem csoda, ha a sok aberrált ember miatt megfordul a fejedben a gondolat, de arra még nem gondoltál, hogy neki is durva lehet:
1. Lehet, ő is zavarban van, mert nem akar téged kellemetlen helyzetbe hozni.
2.Végigfut a gondolat az agyán, hogy kinyírná azt a nyikhajt, aki ugyanezt láthatja.
3.Roh@dtul szembesül vele, hogy a copfos, hízelkedő,"apa szeretlek"-ből, hogyan lettél ilyen gyorsan nő?!
Nem szabad mindig mindentől félni!
En nö vagyok, ezert tudok nöi aggyal gondolkodni, ezert ha megengeditek, forditok:
A 18 eves lany (erthetöen) erzelmileg most is apa kislanyanak erzi magat, normalis apa-gyerek viszony van köztük, de testileg mar nem gyerek es ezt apa is eszrevette. Talan 1-2 nosztalgikus gondolat, ahogy a lanya az anyja egykori testere emlekezteti, a kerdezö pedig hipererzekenyen eszrevette es egyszerüen zavarja. En ugy gondolom, az a kerdese, hogy "nyugtassatok meg, ugye minden rendben van"?
Feltehetöen (remelhetjük) minden rendben van, es az apjanak nincsenek hatso szandekai, nem is alkoholos/drogos allapotban nezegeti, csupan most tünt fel neki, h "kesz nö lett ez a csaj". Azert javaslom, ne hozza zavarba az apjat legközelebb.
Gyerekkoromban amikor hazajött apu a kocsmabol, a fenekemre csapkodott (viccböl), ahanyszor mellette volt muszaj elmennem vmiert, anyu meg lenezve röhögött rajta, h ez mar nem normalis, de ahelyett h raszolt volna, hagyta, mintha "ugy kell nekem". Na, ez mar nem normalis sztem, bar semmi szexualis közeledestöl nem kellett tartanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!