Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 18 éves lány vagyok, néha...

18 éves lány vagyok, néha furcsa gondolataim támadnak apámmal kapcsolatban, pl. hogy nem a kislányaként néz rám (bővebben lent). Valakinél hasonló szitu?

Figyelt kérdés

Szóval néha törölközőben szaladok végig a házon, és van, hogy apa előtt is elmegyek. Mindig erősen figyelem olyankor az arcát, hogy hátha ezzel megzavarom őt és ő néz félre.

Szerintem ezt én képzelem be, de ez elég mély lehet, mert néha úgy érzem, hogy fogynom kellene pár kilót, de úgy gondolom, hogy így visszataszítóbb vagyok és nem keresik annyian a tekintetem, vagy nem méregetnek az utcán.. (persze, szeretném leadni azt a pár kilót, mert szeretnék jobban kinézni, csak néha eszembe jutnak ilyesmik)

2016. máj. 16. 21:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
25%
#10.. nem nem az. 18 évesen nagykorú, de nem felnőtt. Közel sem. nyilván érezheti magát apa kislányának, mert ez így helyes. Az viszont nem helyes, hogy az apjának akar megfelelni (külsőleg). Senkinek nem szabadna megfelelnie, ha ez most belenevelődik, örökre egy kretén irányítható személyiség lesz. Az pedig messze nem normális, hogy pont az apjának akar megfelelni, mert ha például az iskolában akarna megfelelni a tanároknak, az oké, mert kinövi.
2016. máj. 17. 00:03
 22/26 anonim válasza:
42%

én nem tudom ti hogy nem buktatok már ki általánosból ilyen szövegértési képességekkel...de mindegy, én inkább válaszolok a kérdésre

asszem hasonló van velem is, csak a nevelőapámmal,egyáltalán nem gondolok rá úgy, nem akarok neki tetszeni, semmi ilyesmi, csak végigfut az agyamon, hogy én is már félig-meddig nő vagyok és mi van ha esetleg ezt látja bennem, nem a gyereket, de aztán rájövök, hogy végül is semmi erre utalót nem tett, biztos hogy nem

valaki már említette előttem, hogy túl sok ilyet hallunk, apa, nevelőapa megerőszakolja a lányát, meg a filmek, sorozatok, ebben lehet valami

valahol félünk attól, hogy ez velünk is megtörténhet, akkor is ha nem számítunk rá

2016. máj. 17. 00:43
 23/26 anonim ***** válasza:
81%

20-as, én is nő vagyok, és ostobaság, amit írsz.

Az normális, ha eszedbe jut a lányodról, hogy olyan a mosolya, mint az anyjának, de az nem, hogy "hmm, ugyanígy álltak anyád mellei is".

"Igazából a fogyást már csak azért írtam le, mert a csinosabb lányok keltik fel egy férfi figyelmét legtöbbször"

Egyrészt ha apád perverz lenne, tök mindegy, hogy nézel ki, elérhető vagy. Csak ez számít.

Másrészt, te normális vagy? A csinosabb lányok keltik fel a férfiak figyelmét, és a világon az egyetlen férfi (ha nincsenek fivéreid) figyelmét írod le, ami nem számít semmit ilyen szempontból. Szerinted a jó alakú lányokat mind nézegeti az apjuk?

Mintha a molesztálást úgy fognád fel, hogy az dicséret, mert csak a szexi csajokat molesztálják.

2016. máj. 17. 01:00
 24/26 anonim ***** válasza:
76%

23. végre valaki , jól látod. A 20. tiszta hülye. Mert a kérdező azt írja hogy " néha furcsa gondolataim támadnak apámmal kapcsolatban". !

Nem azt hogy az apjának. Szöveg értés.

2016. máj. 17. 10:12
 25/26 anonim ***** válasza:
28%

Kérdezõ nem lehet,hogy te kövérnek látod magadat és azt gondolod,hogy az apád arra gondol,hogy "milyen disznó a lányom".

Vagy azért néz rád,mert te furcsán nézel rá.

2016. máj. 17. 19:07
 26/26 A kérdező kommentje:

Utolsó, ennyire azért még nem híztam el, csak már régóta szenvedek ezzel a pár kilóval, és azt hiszem, hogy kissé pszichés lehet a dolog.

A 20-as és 22-es teljesen jól kivette a lényeget a furcsán és kevésbé jól megfogalmazott leírásomból.

Viszont szerintem sem anyát látja bennem, ebben igazat adok a 23-as válaszolónak, de szerintem vannak olyan perverz emberek, akik tudnak uralkodni saját magukon, de ettől függetlenül, mondjuk mocskos dolgokon jár az eszük.

Nem tudom kinek hogyan viselkedik az apja, én a saját apám viselkedését látom, összekötöttem mindenféle hülyeséggel, és rákérdeztem, hogy esetleg mással is előfordult már, hogy ilyesmi futott át az agyán. Ez nem azt jelenti, hogy vonzódom a saját apámhoz. Csak egyre betegebb a világ, és ezt a saját bőrömön is érzékelem. Például mindenféle ember próbált kikezdeni velem, és tudni kell, hogy én ezeket a szituációkat nem kezelem jól. Szerintem ezek hagytak bennem sebet. Pláne, amikor kb. az apámmal egy idős férfiak akartak befűzni.

Nem tudom, hogy értetted a "te normális vagy?" utáni részt.. Talán mert nem értjük egymás gondolatmenetét, vagyis nem egyre gondolunk.

Egyébként szerintem nyilvánvaló volt, hogy nem csak a szép alkatú lányokat molesztálják.

21-es! Talán egyáltalán nem is akarok megfelelni apámnak(külsőleg biztos nem). Mindegy, a fő az, hogy nem neki akarok megfelelni, legfőképpen magamnak szeretnék.

2016. máj. 17. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!