Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért szeretik ennyien Pogány...

Miért szeretik ennyien Pogány Indulót? Illetve a hasonló zenészeket, mint Ekhoe, beton.hofi. Nem hallgattam sok zenéjüket, de a nevüktől is kiráz a hideg. 20F

Figyelt kérdés

Én maradok inkább Hibridnél, Azahriah, és a többi jó zenésznél, akiket nem kell bemutatni se. Pogány Indulónál semmi zeneiség, teljesen összefüggetlenül szinte csak "versel". De semmi zenei érzéket nem érzek.

Most vagy mindenkinek ilyen kamu-gengszter flashje van, vagy mindenkinek ennyire depressziós világképe van. Miért kapják fel őt ennyire? Eddig egy zenéje amit megkedveltem, az is a székelykapu. Abban van zene, nem csak verselés.

júl. 2. 01:52
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
75%
#20 Tudsz esetleg idézni?
júl. 3. 13:24
 22/54 A kérdező kommentje:

Erről van szó. Gondolom nem hallgattál eddig sem Hibridet és Teswért.

Egy olyan banda volt, akiknek a legtöbb zenéjük mély volt, komoly érzelmekkel. De szerintem ezt mindenki tudja, aki hallgatta őket.

Most soroljam fel az összes zenéjüket, vagy mi?

júl. 3. 13:32
 23/54 anonim ***** válasza:
100%
#22 Nem kell. Elég egy-két idézet, ami szerinted nagyon mély.
júl. 3. 15:18
 24/54 anonim ***** válasza:
100%

Az elmúlt 7 év hazai mainstream rap vonala (pl.: Tdany, Kkevin, meg a Lmen prala) olyan alacsonyra tette a lécet, hogy be tudott futni Ekhoe és haverjai azzal, hogy kemény 18-20 év élettapasztalattal a csárról meg a spanokról rappelnek.

Ehhez hozzájön még a mára különösképpen felerősödött tömegkultúra és egyediség hiánya a mostani tinik körében, akik az elsődleges hallgatói ezeknek a zenéknek. Nem egy 16-18 évessel beszélgettem már, akik azt sem tudják igazán, hogy miért szeretik ezt a zenét, de mindenki más ezt hallgatja, így ők is nyomják, mert szerintük ettől lesznek menők.

Én se nagyon csipázom az általad említett előadókat, egyedül Beton hofit tartom tényleg tehetségesnek. Most ez a divat, de az idő mindenkit a helyére tesz, 5 év múlva megint mások lesznek felkapva, 10 év múlva meg a pár hardcore fant leszámítva a kutyát nem fognak érdekelni.

júl. 3. 20:56
 25/54 anonim ***** válasza:
100%
Nem neked szólnak a számai! Nem is értem, miért létezik ez a kérdés? Valószínűleg azért szeretik ennyien mert más az ízlésük mint neked, és ez így van rendjén. Mindenki azt hallgat amit akar. Ha meg az alapján már megítélsz egy embert, hogy mit hallgat, akkor szerintem felesleges is belemenni ebbe a témába, mert nem lehet úgy vitatkozni, hogy az egyik ember érzelmekből beszél, míg a másik érvekkel próbálja alátámasztani az állításait. De ez nem csak a zenére vonatkozik. Ennyi erővel miért szeretik ilyen sokan mondjuk a focit? Vagy az autókat?
júl. 4. 18:10
 26/54 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok: Még azt hozzátenném, hogy az összes létező dolog közül, szerintem pont a zene az egyik legszubjektívebb.
júl. 4. 18:11
 27/54 anonim ***** válasza:
37%
Én úgy csinálom, hogy titokban azért elég sokat hallgatom azokat is, akiket szeretek leszólni. Szerintem vagyunk így páran...
júl. 4. 20:27
 28/54 A kérdező kommentje:

#27 Én nem. Azt azért tegyük hozzá, hogy nekem yt musicon 2848 dalos lejátszási lista van 😆😆

Mivel van miből válogatnom, így aztán nem szoktam nagyon hallgatni az új előadókat. Csak néha, ha az általam kedvelteknek jön ki új zenéje.

Na meg ugye az a 2800 dal is külön van válogatva gondosan.

júl. 4. 20:44
 29/54 A kérdező kommentje:

Ez talán adhat nektek is egy új perspektívát, hogy miért tettem fel a kérdést. Nekem nagyon szokatlan, hogy csak úgy felkapnak valakit, és mindenért is szeretik.

Hát igen, talán ezért is van ilyen véleményem. Én nem az a fiatal zenehallgató vagyok, aki betesz egy trágár zenészt, csak hogy durrogjon valami.

De többségében egyébként van igazatok. Mindenkinek más a zenei ízlése, amit el kell fogadnom.

júl. 4. 20:49
 30/54 anonim ***** válasza:
100%
A nagy kiadók egyszerű trükkjét vetik be a feltörekvők is: megtolni pénzzel, hogy sokan hallják sokszor, és szinte mindegy is, mennyire fura vagy pont szar valami, mert része lesz az érának, amiben élsz. Mondjuk én is az a típus vagyok, akinek nagyon nem sikerült lenyomni a torkán Eilish debütáló szarságát se, pedig azt amúgy párszor szerettem még hallgatni eleinte, csak aztán ugye rohadtul idegtépő lett. Van még pár ilyen tipik idegelő rádiós tömegzene, csak azok általában rögtön rosszak voltak, és hogy, hogy nem, egy sort nem tudok felidézni belőlük, nemhogy a címüket vagy az előadójukat, hogy rájuk keressek...
júl. 4. 20:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!