Miért szeretik ennyien Pogány Indulót? Illetve a hasonló zenészeket, mint Ekhoe, beton.hofi. Nem hallgattam sok zenéjüket, de a nevüktől is kiráz a hideg. 20F
Én maradok inkább Hibridnél, Azahriah, és a többi jó zenésznél, akiket nem kell bemutatni se. Pogány Indulónál semmi zeneiség, teljesen összefüggetlenül szinte csak "versel". De semmi zenei érzéket nem érzek.
Most vagy mindenkinek ilyen kamu-gengszter flashje van, vagy mindenkinek ennyire depressziós világképe van. Miért kapják fel őt ennyire? Eddig egy zenéje amit megkedveltem, az is a székelykapu. Abban van zene, nem csak verselés.
Erről van szó. Gondolom nem hallgattál eddig sem Hibridet és Teswért.
Egy olyan banda volt, akiknek a legtöbb zenéjük mély volt, komoly érzelmekkel. De szerintem ezt mindenki tudja, aki hallgatta őket.
Most soroljam fel az összes zenéjüket, vagy mi?
Az elmúlt 7 év hazai mainstream rap vonala (pl.: Tdany, Kkevin, meg a Lmen prala) olyan alacsonyra tette a lécet, hogy be tudott futni Ekhoe és haverjai azzal, hogy kemény 18-20 év élettapasztalattal a csárról meg a spanokról rappelnek.
Ehhez hozzájön még a mára különösképpen felerősödött tömegkultúra és egyediség hiánya a mostani tinik körében, akik az elsődleges hallgatói ezeknek a zenéknek. Nem egy 16-18 évessel beszélgettem már, akik azt sem tudják igazán, hogy miért szeretik ezt a zenét, de mindenki más ezt hallgatja, így ők is nyomják, mert szerintük ettől lesznek menők.
Én se nagyon csipázom az általad említett előadókat, egyedül Beton hofit tartom tényleg tehetségesnek. Most ez a divat, de az idő mindenkit a helyére tesz, 5 év múlva megint mások lesznek felkapva, 10 év múlva meg a pár hardcore fant leszámítva a kutyát nem fognak érdekelni.
#27 Én nem. Azt azért tegyük hozzá, hogy nekem yt musicon 2848 dalos lejátszási lista van 😆😆
Mivel van miből válogatnom, így aztán nem szoktam nagyon hallgatni az új előadókat. Csak néha, ha az általam kedvelteknek jön ki új zenéje.
Na meg ugye az a 2800 dal is külön van válogatva gondosan.
Ez talán adhat nektek is egy új perspektívát, hogy miért tettem fel a kérdést. Nekem nagyon szokatlan, hogy csak úgy felkapnak valakit, és mindenért is szeretik.
Hát igen, talán ezért is van ilyen véleményem. Én nem az a fiatal zenehallgató vagyok, aki betesz egy trágár zenészt, csak hogy durrogjon valami.
De többségében egyébként van igazatok. Mindenkinek más a zenei ízlése, amit el kell fogadnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!