Szerintetek tényleg ilyen tehetséges banda a BTS vagy túl vannak hypeolva?
#46-ost írásáról megtudom már ismerni, minden kpopos kérdés alatt oszti az észt,csak annyi a baja hogy hülyeséget irosgál.
komolyan mondom, miért akarjátok a tagokat szívtelen trógereknek beállítani? és ha ők azt az adományozást tényleg szerették volna,nem csak a cég parancsára?
nem értem hogy lehet bennetek ennyi mértékű utálat, egyáltalán mi a frászt ártottak nektek? oké,a fandom egy,DE a banda mit ártott nektek?!
ehh,veletek aztán beszélni sem lehet normálisan.
ki a rák mondta hogy a tagok angyalok és egyáltalán semmi hibájuk nincs és tökéletes kis teremtmények?
itt te vagy a szánalom egyedül,sugárzik belőled a rosszindulat jó ember. ti is pont ugyanazt csináljátok,ha valami nincs a fogacskátokra az ember már rögtön szánalom meg meg lesz verve, hűha!!!
51 igen én vagyok lol te is ki mutattad a fogad fehérjék hogy milyen egy szánalmas vaksi miska vagy amugy es szoval sme írtam rosszat a bts-ról hanem csak rólad 😅😅😂😂 amugy ettől függetlenül nem akartam adományozni mert akkor mehetett volna az észak koreai menekülteknek na nekik tényleg kell nem pedig a blm-nek akik cipőt tv-ét lopnak házakat kocsikat gyújtanak üzleteket törnek be ja meg az adományokat is ellopjak amiket a saját fajtajuk segítségére küldik akiknek tényleg sanyarú sorsuk van a gettókban!
Fu nagyon gaz vagy vedd észre magad tulerzekeny beképzelt majom vagx
56 igen nagyon tudsz írni és fogalmazni egy anonim oldalon 😅😂 ahol csak az számit hogy mennyire vagy képben az adott témával nem pedig hogy hány vesszőt raksz de tudjunk jól hogy mindig azzal kezdik a vitát az emberek hogy hogy ír a másik… 😅 az hogy lusta vagyok ide irni hivatalos szinten az csak azt jelenti hogy több a mondandómban a belső érték mint hogy a küllemre és külsőségekre figyeljék
Amugy telo is bele javít szoval 😬
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!