Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek tényleg ilyen...

Szerintetek tényleg ilyen tehetséges banda a BTS vagy túl vannak hypeolva?

Figyelt kérdés

2021. márc. 19. 14:32
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
38 amúgy durva én látok jó par idolt (neten) de ilyen full átlagos ruhákban pl 10-20 dolcsis ruhákban 2000-5000ft-ig pedig be vannak futva és látok tőlük drágább ruhákat is amik több száz dollárosak is magyarán ilyen 100 ezres cuccokat is de még is meg veszik az olcsóbbat is (meg azert tedd hozzá azert ha valakinek már annyi pénze van akkor teljesen mindegy hohy melyiket veszi meg mert nem oszt nem szoroz egyedül csak a drog drága és arra lehet elkölteni a vagyont…)
2021. ápr. 25. 00:47
 42/59 anonim ***** válasza:
4%

ti most komolyan lepontozzátok azokat az embereket akiknek igazuk van,az ilyen toxic p*csákat mint mondjuk a #38-as meg úgymond “támogatjátok”?

kis csillagom ha tae és a bts el volna szállva magától biztosan nem adományoznának vagyonokat kórházaknak és még csak kampányt sem alapítottak volna és sz*rnának az army fejére egy jókorát, attól mert valamilyen módon taehyung anti lettél,nem tetszett az egyik mozdulata és már rögtön elkönyvelted hogy ő beképzelt,az még k*rvára nem úgy van.

semmit nem tudsz róla,egy fikarnyit sem,nem ismered személyesen és soha nem is fogod és így próbálsz róla véleményt alkotni? persze én sem tudok róla sok mindent,de legalább nem előítélkezem mert az undorító dolog.

az meg hogy milyen ruhákban jár őszintén nem egy mindegy neked? vagy ennyire böki a csőröd hogy jól érzi magát most már? Taehyung depressziós volt! még csak fel sem fogod min mehetett keresztül akár éveken át,bár kívánom te is tapasztalj meg valami olyat ami majd jól felvilágosít arra, hogy vigyázz máskor mit beszélsz más emberekről.

Fuu basszus de száradnának már el az ilyen ostoba emberek, csak a föld létszámát növelik...

2021. ápr. 25. 08:49
 43/59 anonim ***** válasza:
67%

Én vagyok a toxic picsa? Jézusom. Végig sem bírtam olvasni, amit írtál? Nem lettem Taehyung anti (?lol), csak elmondtam a véleményem. Azt a rohadt. Te vagy az egyik oka amiért félek az armyk-tól. És annak is az oka, hogy mindenki aki, nem army konkrétan elmegyógyintézetbe kíván titeket.

"semmit nem tudsz róla,egy fikarnyit sem,nem ismered személyesen és soha nem is fogod és így próbálsz róla véleményt alkotni?"

Miért, TE talán ismered? Ugye tudod, hogy kamerák előtt csak megjátssza magát? Ugye tudod, hogy semelyikük sem olyan, mint a kamerák előtt? Én vagyok az ostoba, mert véleményt mondtam egy olyan dologról, ami azért van, hogy mindenki szabadon véleményt alkosson róla? Annyira elvakult, naiv és gyerekes vagy. Úristen, te biztos az az ember fajta lehetsz, aki ölni is képes lenne a bandatagokért. Kérj egy beutalót pszichiátriára.

2021. ápr. 25. 09:22
 44/59 anonim ***** válasza:
0%

“persze én sem tudok róla sok mindent,de legalább nem előítélkezem mert az undorító dolog.”

ezt bezzeg nem veszed figyelembe,pedig oda írtam világosan.

igen képzeld tisztában vagyok vele,hogy a kamerák előtt nem teljesen azt mutatja amilyen ő a való életben,de te meg mi jogon hordod őt össze minden beképzeltnek? basszus úgy tudom már nem érdekel a banda,haladj tovább akkor és ennyi.

mégha tényleg valami beképzelt pasas lenne, akkor igazat adnék neked,de így csak ellened tudok beszélni.

és amúgy nem tudnék ölni értük, szimplán felkúr hogy mostanában normálisan már senki nem tud véleményt alkotni, egy ember már nem szimpatikus rögtön minden sz*rnak össze kell hordani,az szép:)

2021. ápr. 25. 09:53
 45/59 anonim ***** válasza:
27%
Nem tudom,az ilyen véleményed tárgyald meg olyannal aki egyetért veled,de ne csodálkozz ha ide ki írsz egy ilyet (ami amúgy nem is igaz) és betámadnak.
2021. ápr. 25. 09:55
 46/59 anonim ***** válasza:
62%

Kissé szánalmas vagy... adomány? Oke szép dolog de nem szívből csinálják hanem parancsra a cég által hogy legyen hírnevük a blm ismerős? Valami 1 millió dollárt adtak nekik egy olyan csoportnak akik bolti lopást kocsi gyújtást ház gyújtást szerveztek ja igen pont 1 millió dollár tűnt el a szervezetből milyen érdekes… 😅😂 ez csak egy remek példa hogy ők nem adományozni akarnak hanem kell nekik

A ruhak oke legyen igazad mert tény akinek tényleg sok pénze van annak mindegy hogy most 5000 vagy 100ezer

Ettől függetlenül te egy beteg pszichés őrült toxikus fanatikus elmebajos vagy... de ne csodálkozz ha egyszer jól meg leszel verve persze mindketten tudjunk hogy való életben senkinek sem mered mondani hogy bts mert nem mered vállalni ezt a hu de nagy szeretetet tiszteletet amit itt előadsz! Közben otthon meg meg suliban meg mindenhol máshol kussban vagy mert gáznak tartod

2021. ápr. 25. 12:47
 47/59 anonim ***** válasza:
#46. Pontosan, leírtad neki, amit én már nem aķartam. Ezeknek az armyk-nak csak a neten nagy a szája, mert ott anonim-ok, és nem kell vállalniuk a szavaikért a felelősséget, se azért, mert borzalmasan idióta dolgokat beszélnek. Élőben valószínüleg ezeket a dolgokat már tagadná.
2021. ápr. 25. 12:57
 48/59 anonim ***** válasza:
50%
47 tudod én mit csinálok? A valos profilomon követem azokat az idolokat akiket kedvelek vagy érdekesek esetleg “jó képeket töltenek” ha érted... 😅😂de múltkor neztem a mekis poszt alatt basszus az összes kamu faces meg instás de ha a szerethetik és tiszteletüket annyira nagy és valódi akkor miért kell 100 kamu fiókot csinálni nyilvános közösségi platformokra és sosem lehet látni olyant akinek igazi fiokja van és kpop-hoz írna!!!
2021. ápr. 25. 13:31
 49/59 anonim ***** válasza:
35%
Azert az durva hogy mekkora őrület van e miatt neten mekkora a szájuk miközben a valós életben vállalni sem merik azt amibe igazán HISZNEK ÉS SZERETIK TISZTELIK!!! Persze vannak kivételek de ez mint a fehér holló... ja éd az gondolom el fogadja ha valaki ezt az egész műfajt vállalhatatlanszarnak tartja...
2021. ápr. 25. 13:34
 50/59 anonim ***** válasza:
0%

“jól megleszel verve" "kissé szánalmas vagy”

olyat nevettem ezen srácok, tényleg xdddd már miért lennék kisgyerek? attól mert jött egy valaki a nagyvilágból,azt mondta Taere hogy beképzelt én meg megcáfoltam? istenem nagyon nevetek- és még én vagyok a beteg looool

látjátok ezt mondom,még csak normális véleményt se tudtok alkotni:DD

2021. ápr. 25. 13:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!