Melyik korai svéd death metal bandának sikerült legjobban emlékezetessé válnia?
Ez hogy jött ide? Már rég elfelejtette mindenki, évek óta nem hallottam erről semmit. Amúgy mindig első sorban álló koncertlátogatóként mondom, hogy a fotósok valóban rohadt idegesítőek, bárcsak arra az első 3 számra se lennének beengedve a kordon elé...
Tehát Arch Enemy nem svéd, nem death, nem metal.
Köszönjük.
AE-t hagyjuk itt.
többieknek köszi a reakciókat :)
Az Arch Enemy kétségkívül metál, de melodic death és nem death metal. A másik 4 klasszikus OSDM banda, a kettőnek sok köze nincs egymáshoz. De megszoktam már mekkora káosz van egyes emberek fejében a műfajok tekintetében... Segítek.
Az OSDM Stockholmból indult, és a tipikus Boss HM2 "láncfűrészes" gitárhangzásra épül főként. A melodic death pedig Göteborgból eredeztethető, és az NWOBHM hatásokra épít.
Mivel a kérdésben szerepel a "korai" szó, ezért gondoltam a stockholmi szcénáráról van szó, mivel az kb 5 évvel hamarabb indult mint a göteborgi. Az Arch Enemyt inkább olyan bandákkal lehetne kategorizálni, mint a Dark Tranquillity, In Flames, vagy az At The Gates.
Szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!