Van kedvenc énekeseitek/együtteseitek? Ha igen, mi miatt hallgatod őt/őket?
Equilibrium - zenekar
Kegyetlenül jó népi metalzene, szó szerint. ez nagyon megfogott, mert a vezetőjük mestereien tudja keverni a melódiákat a zenébe, amik néha a komolyzenei magasságokat súrolják, ami előnyére válik összességben. izgalmas dimenziót nyit a hallgató elé
Green Day a kedvenc.
Szeretem ezeket a pörgős, punkrockos dalokat (régebbiek), mindig energiával tölt fel.
Tenacious D
Jack Black és KG akusztikus gitárokkal váltják meg a rock-világot 😁
Beatles - azért mert nagyon tetszik a dalok szövege is és természetesen a dallam is, John Lennon számomra igazi példakép és tudok azonosúlni vele. Nagyon vonz a 60-as évek zenei világa és az egész akkori hippie kultúra.
Gorillaz - Nekik nagyon szeretem a dallamait a daloknak nagyon ütős és pörgős. Nagyon jó az album grafika és tényleg csak simán tetszik a dallama a zenéiknek.
Nirvana - imádom Kurt Cobaint és nagyon tetszik sokszor hogy ilyen kiabálva énekelnek ha lehet ezt igy mondani.
Arctic monkeys - Alex Turnernek iszonyat jo hangja van szerintem és szeretem a sok gitárt a zenéikben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!