Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek tényleg ilyen...

Szerintetek tényleg ilyen tehetséges banda a BTS vagy túl vannak hypeolva?

Figyelt kérdés

2021. márc. 19. 14:32
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
0%

És amit még nem értek..hogy mi a szentséges úristennek van kb minden második hétben ilyen kérdés itt gyk-n. Ti élvezitek,hogy az emberek sz*rrá oltják egymást csak azért mert az egyik az egyik műfajt szereti,a másik meg a másikat? az egyik szerint ez van felhypeolva,a másik szerint a másik? C H I L L emberek. Nektek pedig kedves emberkék akik az ilyen kérdéseket felteszik egy kis netháború reményében, esetleg popcornt ne vigyek? száz és száz ilyen kérdés van basszus,de most komolyan! egymás ellen úszítitok az embereket,ennek az oldalnak rohadtul törölni kéne az ilyen jellegű kérdéseket innen.

És végtére is nem,a Bangtan nincs felhypeolva. Mégegyszer ismétlem, tizenhatos leírt mindent. Oh és az a bizonyos nyolcas én vagyok és azt kell mondjam tévedsz kedves kérdező, húsz éves vagyok és lehet idősebb nálad, valamint rohadtul nem érzem magam ettől többnek a fandomban. Azt kértem hogy tartsuk tiszteletben amit a másik szeret,de mindig jön egy ilyen idióta kérdés a magad fajtáktól,ez a baj.

2021. márc. 19. 21:14
 22/59 anonim ***** válasza:
75%

Nekem erről a Tokio Hotel jut eszembe. Akkor az emo/scene volt a trendi, és minden ami ilyen témában működött az istenítve volt, hiába ótvar szar rétegzene volt, bekerült a mainstreambe, meg díjakat nyert, meg a hype-ot meglovagolva az iskolai füzettől az táskán át a ruhákig minden Tokio Hoteles volt.

A mai kpoperek többsége vagy meg sem született, vagy csecsemő volt még így nem is emlékszik erre a sötét korszakra, és nagy valószínűséggel 10-15 év múlva erre a koreai lázra is így fogunk majd visszaemlékezni.

Legnagyobb hazugság: "ez nem csak egy hóbort anyu, hanem ez vagyok én"

[link]

Aztán mind kinőtte, mire kijárta a középsulit, meg rájött, hogy a büdös életben nem lesz párkapcsolata, amíg elérhetetlen sztárok után sóvárog, és azt hiszi hogy majd ő megkapja.

2021. márc. 19. 21:17
 23/59 anonim ***** válasza:
0%

Mert téged ki kért hogy ide gyere és ki írj egy ilyen kérdést? Ennyire élvezed a veszekedést és más emberek lealázását? Állok elébe, imádom húzni az olyan emberek agyát mint a tiéd ;)

Szerintem menj és csinálj valami hasznosat,ahelyett hogy a f*szságot irosgálod,veled nem lehet normálisan beszélni mert alapból idióta és bunkó a megnyilvánulásod. Majd egyszer megokosodsz..remélem

2021. márc. 19. 21:20
 24/59 A kérdező kommentje:
21. de sok időd van akkor ha te ilyen "idióta" kérdések alá írogatsz
2021. márc. 19. 21:21
 25/59 anonim ***** válasza:
53%

“18 szerinted barkit erdekel, hogy neked bajod van azzal, hogy "gunytol csopogo szovegeket irunk"? ne vedd mar sertesnek, csak mert oda vagy a bts-ert. es akkor jon ez a "persze ti nem ismeritek a fiuk hatter sztorijat" na es akkor mi van? ezert szarul kene ereznunk magunkat? keress inkabb egy masik oldalt, ahol a magadfajtakkal kielheted magadat”

Anyukáddal beszélj így,ne velem :)))

2021. márc. 19. 21:22
 26/59 anonim ***** válasza:
0%

Egy baj van,a hülyének nem magyarázod be hogy hülye, pont ezért teljesen felesleges az ilyen kérdések alá bármit is írnia az embernek.

Azért legalább röhögök rajtad jókat

2021. márc. 19. 21:25
 27/59 anonim ***** válasza:
24%
Tényleg tehetségesek, csak a sok ember itthon ezt nem veszi észre, és helyettük a sok nyekergő rapper meg popsztár kap YouTube első felkapott helyet, meg platinalemezt, amit sajnos nem értek. Pedig ők milliószor jobban megérdemelnék. Csak az emberekben nagy a sinofóbia.
2021. márc. 19. 21:48
 28/59 anonim ***** válasza:
74%
Mint Army nem akarok nagy fangirl lenni,de tehetségesek,viszont néha (!) túl vannak hypeolva
2021. márc. 21. 01:06
 29/59 anonim ***** válasza:
74%

Akkora hype van körülöttük, hogy a Cyberpunk elbújhat.

Engem a hideg kiráz tőlük, meg úgy általában az összes k-pop együttestől. Ugyanolyan igénytelen mint a nyugati pop 90%-a, csak nem is értem a szöveg háromnegyedét. Ha valakinek ez tetszik, akkor hallgassa, én nem ítélem el más zenei ízlését (kivéve ha valami objektíven egy legalja fos, mint T. Danny, MISSH, 6ix9ine meg a többi hulladék.)

Én kb. rosszul vagyok az egész keleti kultúrától, meg a weebektől. Az egyetlen jó dolog keleten a JDM és a technológia, az meg ugye nagyrészt japán.

2021. márc. 21. 08:30
 30/59 anonim ***** válasza:
0%

Intelligens ember ízlésen nem fog vitatkozni. Valójában nem értem hogy mire ez a sok hasztalan kérdés,de ha azért hogy végig nézd hogyan megy a vérharc az emberek között,valamint hogy te szitokszavakkal illesd a bandát vagy azokat akik védeni próbálják őket...ott bizony nem kicsi gondok vannak.

Eleve nem értem miért vagytok azon meglepődve/fennakadva hogy jön a banda fandomja és lepontoz titeket..az egyedüli élettelenek itt ti vagytok,ti trollkodtok és ti szidjátok őket széjjel, szerintem ha nem provokálnátok a rajongókat semmi gond nem lenne. Tényleg baromira nem értem, még nektek áll feljebb ha kaptok lepontozást közben szanaszét szidjátok ami másnak igenis sokat jelent.

Nem vagyok egyébként kpop fan se semmi, csak így ide tévedtem :DD

2021. márc. 21. 09:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!