Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek tényleg ilyen...

Szerintetek tényleg ilyen tehetséges banda a BTS vagy túl vannak hypeolva?

Figyelt kérdés

2021. márc. 19. 14:32
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy a BTS eladásai is megvannak hackelve a rajongók által...

Egy Spotify előfizetés 5 dollár körül van, és ha azt kifizetted, utána annyit hallgatod egy hónapon keresztül azt az előadót amennyit akarod. Látom kommentekben is, hogy a BTS Army erre buzdítja önmagát, illetve a kívülállókat is, hogy streameltjék a friss albumot orrba-szájba... Mert ugye már a streaminget is átszámítják eladássá.

Ha néhány ezer kölyök összeáll és 24-48-72 órába beteszi a BTS-t, úgy hogy közben nem is van a fülében a fülhallgató, akkor annyi eladást generálnak ezzel nekik, hogy azokat is megelőzi a BTS az eladási listákon, akik amúgy a jelentések szerint fizikai formában jóval több albumot adtak el... A többnyire felnőtt rajongó táborok meg ezzel úgysem fognak versenybe szállni. Egy AC/DC-t, Radioheadet, Toolt vagy mondjuk Andrea Bocellit kedvelő közeg vagy megveszi az albumot fizikai vagy digitális formában és hallgatja amikor jól esik neki, vagy vesz egy streaming szolgáltatóra egy előfizetést, de általában bele sem gondolnak, hogy lehetnek szándékosan generálni az eladásokat.

Magyarországon például, ha prémium fiókod van, akkor 1000 hallgatottságot kell produkálnod ahhoz, hogy egy albumeladássá konvertálja a MAHASZ. Ha normálisan hallgatsz zenét, akkor ez egy év alatt talán összejön...

Ha generálás céljából, akkor egy hónap alatt kétszer is összejöhet.

Ha sokan összeállnak, mint a BTS rajongók, akkor nagyon nagy számokat tudnak így elérni...

És tudják azt is, hogy elég 30 másodpercet meghallgatni egy számból, hogy a rendszer beszámítása, így sokszor ilyenkor újra is kezdik.

A YouTube nézettségeket is szándékosan generálják...

Illetve maga a BTS zenéket úgy konstruálják meg a producerek, hogy a rendszer véletlenszerűen minél több embernek feldobja véletlenszerűen... Például mára már ismeretes, hogy az algoritmus leginkább az ilyen 2:30-2:50 közötti hosszúságú zenéket kapja fel, ezért a BTS zenék nagy része is ilyen hosszú (vagy inkább rövid). De sokszor konkrétan a szinuszgörbe olyan, amit az algoritmus előnyben részesít...

Persze ez utóbbi dolgok nem csak a BTS-re igazak.

2021. márc. 22. 05:53
 32/59 anonim ***** válasza:
83%

Tehetségesek, de rettentően túl vannak hype-olva. Láttátok milyen hisztit levertek az army-k mikor nem nyerték meg a grammy-t? Egyszerűen szánalmas volt. Nem tudom mit gondoltak, ez egy amerikaiaknak szóló show, szerintem magától értetődő, hogy amerikaiaknak fogják adni a díjat, az is nagy szó, hogy jelölve lettek. Koreában sem adnák oda külföldieknek, ez egyértelmű.

A toxic army-k miatt néha kedvem lenne eret vágni.

2021. ápr. 1. 10:34
 33/59 anonim ***** válasza:
31%
Lol ami nem tetszik a kérdezőnek azt lepontozza ráadásul úgy beszél az emberekkel mint a kutyákkal, hát csak gratulálni tudok l,ez rohadt szánalmas.
2021. ápr. 24. 17:33
 34/59 anonim ***** válasza:
Dehát az igazság fáj
2021. ápr. 24. 17:35
 35/59 anonim ***** válasza:
72%

#33, tipikus toxic army viselkedés. Borzalom ez a fandom tényleg, én ilyennel még nem találkoztam. Kitesznek ilyen kérdéseket, hogy szítsák a feszültséget, aztán csodálkoznak, hogy ha vannak, akik leírják az igazságot.

Meg a másik, hogy buzdítják folyamat, hogy stream-eljék a számokat. Megmondom őszintén, én 2019-ben lettem army, de azóta már nagyon sok mindenről megváltozott a véleményem. Már a fiúkra sem tudok így tekinteni, mint régen, például nekem Taehyung (volt) a biasom, de mára már olyannyira megváltozott, hogy sokszor már ránézni sem bírok, annyival a föld felett jár, és annyira el van már szállva magától. Igen, ilyen is van.

#32 voltam.

2021. ápr. 24. 18:08
 36/59 anonim ***** válasza:
51%
31. Krva okosan leírta.
2021. ápr. 24. 20:39
 37/59 anonim ***** válasza:
0%

Taehyung el van szállva magától? Ohm bocs mi?- jó tudod mit? ne nézz rá/rájuk ha nem tetszik ahová jutottak. A BTS tagok pont azok az emberek akiket a hírnév nem változtatott meg, ugyanolyan humble emberek mint debüt előtt.

De ismételten mondom,ha ennyire nem bírod őket hát ne foglalkozz velük,haladj tovább:)

2021. ápr. 24. 20:58
 38/59 anonim ***** válasza:
41%
#37? Kicsikém, mi az, hogy ugyanolyan emberek, mint a hírnév előtt? Láttál te már róluk képeket debut előtt? Nem hinném. Taehyung olyan szinten van magával, hogy azt ki sem tudom fejezni. Nem az nem tetszik, hogy hova jutottak, hanem az, hogy mennyire fent hordják az orrukat, pontosabban Taehyung, mint mondtam. Ha nem változtatta volna meg őket a hírnév nem járnának naponta olyan drága ruhákban, amilyeneket te az életbe nem fogsz látni. De mindegy is, egy ilyen kis army-kával felselegs veszekednem.
2021. ápr. 24. 21:04
 39/59 anonim ***** válasza:
14%
Lol basszus jó pénzt keres, nyilván nem fog úgy járni mint egy csöves. És ennyi erővel amit itt leírtál simán elmondható az összes idolról, sőt Taehyungnál vannak sokkal elteltebb idolok is de ok xd amúgy én is így gondoltam,nem süllyedek le a magad fajtákhoz, mehetsz a dolgodra nyugodtan, ne azzal mutasd ki az okkoságod hogy értelmes embereket minősítesz,pápá.
2021. ápr. 24. 21:54
 40/59 anonim ***** válasza:
65%

18 háttér story? El meséljem a Déd mamam és mamam storyját? A dédi az egyik halál tábor túlélője mikor a mamaval volt terhes aközben volt a táborban csoda folytán nem csak a dédi hanem a mamám is túl elte a hasában [link]

Ne akarjunk már nagy háttér storyrol beszélni amikor itt ebben az országban hatalmas tragédiák történtek a nagy szüleinkkel és déd szuleinkkel ami kihatással van/volt az egész életükre és a gyerekeik életére is inkabb nőj fel te picsogó

Ehelyett a nagy bts és nagyon sok koreai nem egyszer gúnyolta ki a holokausztot!!!

Ja és nem csak zsidó áldozatok voltak hanem cigány lengyel magyar és orosz! A sima magyarokat is be vitték ugyan úgy meg azokat is akik ugye a határmentén voltak a mostani tőlünk északi országokban

A háttér történetük meg nem is olyan nagy cuc egyedül az egyik gyerek nőtt fel tényleg szegény családban de azóta nyilatkoztak nagyon sokat az a legnagyobb problémájuk hogy kövérnek lássák magukat meg csunyanak... ja kb csont soványka 1000 meg 1000 tini lany ujjong értük + fiatal 20-as ázsiai lányok tele vannak pénzzel világ hírnév a csapból is ők folynak… hagyjuk jó -.-“ kis gyökér

2021. ápr. 25. 00:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!