Szerintetek tényleg ilyen tehetséges banda a BTS vagy túl vannak hypeolva?
#8 tudod mit jelent az ha valaki tùl van hypolva?!
Segítek: az azt jelenti mikor valakit/kiket többre tartanak mint amennyi a tehetségük, amennyit megérdemelne és nyomják ezerrel hogy még népszerübbek legyenek.
Nem tagadom, nem tehetségtelenek a Kpop bandák csak ahhoz képest hogy rengeteg legalább olyan tehetséges vagy tehetségesebb elöadó van aki népszerüségben alattuk álnak, igenis tùl vannak hypolva.
#11 vagyok
Még arra reagálnék hogy minden híres ember tùl van hypolva (#8): igen vannak akik igen. Pl. a tik tokos Charli meg a többi tiniceleb akik konkrétan kb. semmit nem tettek a hírnévért. Viszont olyan nagy színészek mint pl. Scarlett Johansson vagy igazábòl bárkit mondhatnék csak most hírtelen ö jutott eszembe, akik tényleg tehetségesek és nem csak a tinilányok csorgatják rájuk a nyálukat nincsenek tùlhypolva
és akkor mivan ha híresek vagy felvannak kapva? ennyire zavar titeket? mindenki úgy van felhypeolva,ahogy megérdemli.
és a bts-nek rohadtul nem csak tinilányokból áll a rajongótábora, még a biztonsági őrök is bevallották koncert közben hogy fanok és ki a kedvenc tagjuk úgyhogy kérlek hagyjátok már ezt, annyira unalmas
Nekem nincs velük bajom, de erröl beszéltem. Az agresszív rajongótábor, akik rögtön támadásnak vesznek mindent és baj ha valaki nem isteniti a nemtudom kit (tisztelet a kivételnek, de sajnos ez föleg a kpop meg anime meg bem tudom mi világban elterjedt, persze máshol is vannak ilyenek).
So chill...
De nem is értem, a tehetség mióta függ össze a népszerűséggel, illetve a trenddel?
Az hogy könnyen befogadható zenét csinálnak és képesek egy nagyobb tömeget megragadni nem azt jelenti hogy valaki átlagon felül tehetséges, ez nem csak a BTS-re igaz, elég csak fellapozni egy random toplistát. Mennyi zenész van egyáltalán aki a saját elképzeléseit teljesítve érte el azt amit? Nem sok, a zeneipar, ugyan úgy mint a többi, azoknak kedves elsősorban akik profitot tudnak termelni minél kevesebb erőfeszítéssel és minél rövidebb idő alatt.
BTS erre tökéletes, megvan a megfelelő kisugárzások és ezzel egy csomó embert képesek megragadni, a fülbemászó zenéikkel szintén, a marketing is megvan mögöttük és gyakorlatilag a piacra elvárt zenét gyártják, igazából semmi olyat nem amivel kicsit is kockáztatnának az eladásokban.
Összesítve, popzenészek.
Ezt a kérdést fel lehet írni bármelyik popelőadóval.
Nincsenek túlértékelve, mert megragadtak egy nagyobb közösséget és van egy stabil rajongói bázisuk de kezeljük helyén. A tehetség nem egyenlő a nagy népszerűséggel, de nyilván ha tudnak fülbemászó dalokat írni és azt jól valamihez azért mégis csak értenek.
kedves 8-as mi az h tartsuk már tiszteletben ki mit szeret? senki nem szólt egy rossz szót se, senkit nem érdekel az se hogy te kit mit szeretsz
9- es gondolom te ugyan az a szemely vagy. ok valasztottak ezt a fajta eletet, rengeteg ember van aki kemenyen dolgozik ezen a foldon es meg sincs mondjuk becsulve. de elhiszem, egy tizenéves kis rajongó vagy, aki kotelessegenek erezte, hogy kommenteljen ide, és bevédje a fiukat, hogy ezaltal igazi fannak erezhesd magadat. remelem ettol most nyugodtabb lesz az ested
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!