Megvan a 2020. év egyik Oscar-jelölt dala?
Eddig azt sem tudtam, hogy ki az a Billie Eilish, és nagyon válogatós is vagyok, de ez a szám szenzációs:
https://www.youtube.com/watch?v=GB_S2qFh5lU
Egymást követően a harmadik James Bond film lenne, amelyik elnyeri a legjobb betétdal díját.
Amúgy lattam itt pár kérdéssel ez előtt a (és te mit értél el?) kérdést
Gyerekek pls ezt ne :-D
Az a helyzet, hogy aki szerint ez dal nem jó, annak egyrészt nincs ízlése (amit ezek után jobb lenne, ha nem hangoztatna), másrészt g ő z e sincs a zenéhez.
Ez a szám zeneileg tökéletesen van felépítve. Ahogy lágyan kezd az intro a zongoraszólóval, ami nem hivalkodó, egyszerű, de még is figyelemfelhívó. Aztán megszólal a vokál, amit halkan kísér a már említett zongora. De az igazi áttörés akkor jön, amikor 2:01-nél megszólal a dob, majd belép a szimfonikus zenekar. Az i-re a pontot pedig az teszi fel, amikor 3:08-nál ismét a dob, majd utána a vokál kiteljesedése a dob és a szimfonikus kísérete mellett.
Mindezekhez hozzáadódik, hogy a zenei alapot az a Hans Zimmer szolgáltatja, aki kétségtelenül korunk egyik legnagyobb zeneszerzője. Ez vitán felüli, ez tény. Szenzációsan alkalmazza a dalban az elődök, Monty Norman és a néhai, öt Oscar-díjas, négy Grammy-díjas John Barry témáit. Persze értem én azt, hogy mindezeket nem képes akárki felfedezni, ehhez érteni is kell némileg a témához.
"No Time to Die' is a confident, appealing addition to the Bond theme canon." - The Guardian
"No Time to Die' is one of the better Bond songs of the last 25 or 30 years." - Variety
"No Time To Die' is one of the best Bond theme songs we've had in some time." - The Independent
Milyen hülyék vannak ott a Guardiannél, Independentnél, Varietynél, stb, hiszen a Gyakori Kérdések tévedhetetlen válaszadói is megmondták, hogy ez egy szar szám! :D
Azért szerintem elég merész azt leírni ,hogy akinek nem tetszik ez a dal annak nincs zenei ízlése..xd
Ezek szerint akkor a válaszoló nem hallgatott bele még más zenébe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!