Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Megvan a 2020. év egyik...

Megvan a 2020. év egyik Oscar-jelölt dala?

Figyelt kérdés

Eddig azt sem tudtam, hogy ki az a Billie Eilish, és nagyon válogatós is vagyok, de ez a szám szenzációs:

https://www.youtube.com/watch?v=GB_S2qFh5lU

Egymást követően a harmadik James Bond film lenne, amelyik elnyeri a legjobb betétdal díját.

2020. febr. 14. 09:03
 81/92 anonim ***** válasza:
21%
Tudod mit? Nem vitázom veled, mert tényleg nem vagyunk egy szinten és úgy látom, nem is akarsz felemelkedni egy normális vita szintjére
2020. febr. 23. 22:21
 82/92 anonim ***** válasza:
71%
Abban is milyen igazam lett, hogy a kisgyerekeknek le kellett feküdni.
2020. febr. 23. 22:47
 83/92 anonim ***** válasza:
14%

Amúgy lattam itt pár kérdéssel ez előtt a (és te mit értél el?) kérdést

Gyerekek pls ezt ne :-D

2020. febr. 24. 13:14
 84/92 anonim válasza:
67%

Az a helyzet, hogy aki szerint ez dal nem jó, annak egyrészt nincs ízlése (amit ezek után jobb lenne, ha nem hangoztatna), másrészt g ő z e sincs a zenéhez.

Ez a szám zeneileg tökéletesen van felépítve. Ahogy lágyan kezd az intro a zongoraszólóval, ami nem hivalkodó, egyszerű, de még is figyelemfelhívó. Aztán megszólal a vokál, amit halkan kísér a már említett zongora. De az igazi áttörés akkor jön, amikor 2:01-nél megszólal a dob, majd belép a szimfonikus zenekar. Az i-re a pontot pedig az teszi fel, amikor 3:08-nál ismét a dob, majd utána a vokál kiteljesedése a dob és a szimfonikus kísérete mellett.

Mindezekhez hozzáadódik, hogy a zenei alapot az a Hans Zimmer szolgáltatja, aki kétségtelenül korunk egyik legnagyobb zeneszerzője. Ez vitán felüli, ez tény. Szenzációsan alkalmazza a dalban az elődök, Monty Norman és a néhai, öt Oscar-díjas, négy Grammy-díjas John Barry témáit. Persze értem én azt, hogy mindezeket nem képes akárki felfedezni, ehhez érteni is kell némileg a témához.

2020. ápr. 12. 13:40
 85/92 anonim válasza:
78%

"No Time to Die' is a confident, appealing addition to the Bond theme canon." - The Guardian

"No Time to Die' is one of the better Bond songs of the last 25 or 30 years." - Variety

"No Time To Die' is one of the best Bond theme songs we've had in some time." - The Independent

Milyen hülyék vannak ott a Guardiannél, Independentnél, Varietynél, stb, hiszen a Gyakori Kérdések tévedhetetlen válaszadói is megmondták, hogy ez egy szar szám! :D

2020. ápr. 19. 23:55
 86/92 anonim ***** válasza:
20%
Azt azért ne felejtsük el, ha már itt személyeskedünk, hogy Billie sosem járt iskolába, tehát egészen biztos, hogy az ide írogató embereknél nem műveltebb, illetve olyanokat mond a vele készített interjúkban, hogy a szülők csakis azért küldik iskolába a gyereküket, mert lusták őket otthon tanítani. Ezek mellett még azt is megengedi magának, hogy a székelési szokásairól meséljen, ami véleményem szerint enyhén szólva alpári volt tőle, és akkor a többi megnyilvánulásáról még nem is beszéltem. Mondanom sem kell, hogy ő még csak egy éretlen tinédzser, aki nagyon jókor volt nagyon jó helyen. Szerencsés, hogy ilyen fiatalon felfedezték, de ez nem jelenti azt, hogy mások nem tehetségesek ennyi idősen. Elismerem, hogy szép hangja van, de az én szememben nem lesz csak azért több, mert a szerencse neki kedvezett. Ettől függetlenül még mások is elérhetnek sok mindent, nem kell hozzá híresnek lenni. Úgy éreztem, hogy ezt muszáj leírnom, ha már Mel Gibson, Kurt Cobain és Chris Cornell magánélete is terítékre került.
2020. ápr. 22. 12:55
 87/92 anonim ***** válasza:
23%

Azért szerintem elég merész azt leírni ,hogy akinek nem tetszik ez a dal annak nincs zenei ízlése..xd

Ezek szerint akkor a válaszoló nem hallgatott bele még más zenébe

2020. máj. 13. 14:11
 88/92 anonim ***** válasza:
32%
Itt az eredeti amúgy, teljesen meg is feledkeztem erről a zenéről: [link]
2020. jún. 2. 00:33
 89/92 anonim válasza:
15%
#70 Tehetség? Hahaha! Manapság nem kell tehetségesnek lenned ahhoz, hogy sikeres legyél. Csak nézz körül a mai felkapott sztárok között, húszból maximum egyre mondanám rá, hogy van valamennyi tehetsége, de a többi csak egy semmirekellő, magamutogató bohóc, akik vagy a jó kapcsolataik miatt lettek híresek, vagy azért, mert tökéletesen beleillenek az aktuális trendekbe. Billie szerinted mit csinált volna magával 40-50 évvel ezelőtt? Senki nem lett volna kíváncsi a depressziós fejére, mert akkor még nem volt divat búvalcseszettnek lenni. Persze, hogy "ennyi mindent elért", hiszen egy mainstream palánta, akiből az összes ilyen díjátadó, mint például a Grammy is, jól meggazdagszik. Ma már csak az lehet sikeres a zeneiparban, akinek a személye köré egy ügyes marketinget kitalálnak, de attól még ezer más énekes van a világon, akik még tehetségesek is, csak nem adják el a lelküket a hírnévért. Lady Gaga egyébként egy üdítő kivétel, mert neki tényleg van tehetsége. Ő azt mondom, hogy mindent megérdemelt, amit eddig elért, viszont ez az Eilish gyerek csak egy bábu, a közelébe sem ér Gagának, és soha nem is fog. Rövid időn belül megy a süllyesztőbe, mert nincs benne potenciál.
2020. aug. 30. 14:42
 90/92 anonim ***** válasza:
84%
He-he, szorul a hurok, lúzerek! :) Golden Globe jelölés meg is van, hétfőtől jönnek az Oscar shortlistek is. Ebből is látszik, hogy ehhez is annyit értetek, mint bármi máshoz. Vagyis semmit. :)
2021. dec. 18. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!