Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Megvan a 2020. év egyik...

Megvan a 2020. év egyik Oscar-jelölt dala?

Figyelt kérdés

Eddig azt sem tudtam, hogy ki az a Billie Eilish, és nagyon válogatós is vagyok, de ez a szám szenzációs:

https://www.youtube.com/watch?v=GB_S2qFh5lU

Egymást követően a harmadik James Bond film lenne, amelyik elnyeri a legjobb betétdal díját.

2020. febr. 14. 09:03
 11/92 anonim ***** válasza:
68%
9-es, meg kellene tanulni angolul, és akkor talán értenéd, hogy mit énekel. Én értem.
2020. febr. 14. 16:35
 12/92 anonim ***** válasza:
48%
Szenzációs lett a dal. Billie zenéje nem az a tipikus pop zene ami szól a rádióból mosogatás közben, ezt a fajta zenét csakis úgy lehet értékelni, hogyha teljes mértékben rá figyelsz és átadod magad a dalnak és átérzed minden hangját. A popzene fogyasztók abszolút nem ehhez vannak szokva, inkább a faék egyszerüségû dallamokat szeretik amiket a rádiók hatalmas elõszeretettel nyomnak le a torkukon folyamatosan. Nem is lenne ezzel baj, viszont amikor elõkerül egy olyan dal, amiben érték van rögtön leugatják, mert hogy nekik unalmas.
2020. febr. 14. 18:47
 13/92 anonim ***** válasza:
64%
Ne felejtsük el azt se, hogy ez egy filmzene, amelynek illeszkednie kell Hans Zimmer dallistájához, a film hangulatához és mindemellett megtartani az elõadó saját stílusát. Fantasztikusan épitkezik a dal az elejétõl a végéig, hatalmasat fog ütni amikor felszólal a moziban :)
2020. febr. 14. 18:55
 14/92 A kérdező kommentje:
12-13, Touché! :)
2020. febr. 14. 18:57
 15/92 anonim válasza:
61%
Nekem is tetszik.
2020. febr. 14. 21:41
 16/92 anonim ***** válasza:
24%

Én csak a 9-el tudok egyet érteni..

Nem mindenkinek egy a véleménye ,te megkerdezted o meg válaszolt

Nem mindenki szerint szenzációs annyira ez a lany

Egyepkent meg miért mindenki gondol arra hogy aki nem őt hallgatja az csakis popzenet hallgat? Vannak más zenei mufalyok is

2020. febr. 15. 10:51
 17/92 anonim ***** válasza:
70%
Megértem, hogy van, akinek nem tetszik ez a csaj. Nem lehet mindenki olyan “tehetséges”, mint Justin Bieber...
2020. febr. 16. 11:10
 18/92 anonim ***** válasza:
21%
#7 Mert csak ez a kettő létezik? Tényleg? Most komolyan, ha valaki nem Billie-t hallgat, akkor valószínűleg biztos Justin Bieber-t? Egy csomó értelmesebb és tehetségesebb énekes van ennél a kettőnél.
2020. febr. 16. 15:06
 19/92 anonim ***** válasza:
13%
Bocsi, ez a 17-esnek ment volna.
2020. febr. 16. 15:07
 20/92 anonim ***** válasza:
68%

"Egy csomó értelmesebb és tehetségesebb énekes van ennél a kettőnél."

Na, írd már le, hogy szerinted ki az értelmes, tehetséges énekes! Had röhögjünk!

2020. febr. 16. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!