Megvan a 2020. év egyik Oscar-jelölt dala?
Figyelt kérdés
Eddig azt sem tudtam, hogy ki az a Billie Eilish, és nagyon válogatós is vagyok, de ez a szám szenzációs:
https://www.youtube.com/watch?v=GB_S2qFh5lU
Egymást követően a harmadik James Bond film lenne, amelyik elnyeri a legjobb betétdal díját.
2020. febr. 14. 09:03
51/92 anonim válasza:
#49 Igen, mert te a 67%-oddal biztos olyan nagyon értelmes ember lehetsz, tudod, az interneten bárki bármit mondhat, a média is, te is, bárki.
52/92 anonim válasza:
49#
Ezt is "tanult, értelmes újságírók" szerkesztik. Úgyhogy tessék mindent elhinni amit írnak rajta...
53/92 anonim válasza:
Tévedés. A 888-at, Origot, Pesti Srácokat, stb. nem újságírók firkálják, hanem fizetett propagandisták. Mi, igazi újságírók nem is tekintjük ezeket valódi kollégáknak.
54/92 anonim válasza:
50-51, teljesen mindegy, hogy mit szövegelsz, ettől még te egy lúzer maradsz, egy senki. Én meg nem.
55/92 anonim válasza:
A médiának pont az a lényege, hogy elhidd amit mondanak, most még persze futtatják Billie-t, kitalálnak róla sztorikat, nyalják kifele a seggét díjakkal, hogy elhidd úristen milyen tehetséges, pont ezt jelenti az agymosás, de 1-2 év és találnak egy másik sztárocskát, akit tudnak futattni és akivel tudnak pénzt keresni. A mai világban ez már így működik, eléggé felgyorsult, sajnos vagy nem sajnos, senki nem marad a toppon 2-3 évnél tovább, minden túlhype-olt sztárral ez történt. Ha nem látod a fától az erdőt az már nem az én bajom. :)
56/92 anonim válasza:
Húú, 55-ös, te vagy itt aztán az über-tehetséges lúzer/senki, hogy így meg tudod mondani, hogy mi lesz 1-2, 10-20 év múlva valakivel! Irigyellek! Ja, nem. Azért lottószámokat nem akarsz írni? Biztosan tudja, hogy mi lesz valaki sorsa 1-2 év múlva. Édes Istenem...
57/92 anonim válasza:
#56 Az a legnagyobb probléma itt, hogy a szíved vezérel téged és nem az eszed. :)
58/92 anonim válasza:
57 Kár, hogy igaza van. Végül is nem Ő állítja magáról, hogy a jövőbe lát.
59/92 anonim válasza:
#58 Ehhez nem kell jövőbe látni sajnos, elég gondolkozni. De az egyeseknek nem megy.
60/92 anonim válasza:
Lady Gagának semmi jövőt nem jósoltak. Aztán kicsoda ma Lady Gaga? Be is szólt az Oscar-díj átvételekor az efféléknek, mint te. Milyen jól tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!