Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az Oscarra jelölt Testről és...

Az Oscarra jelölt Testről és lélekről c. filmet megnézhetem lányként az apukámmal? ⬇

Figyelt kérdés
17/L úgy értem vannak benne szex jelenetek vagy valami ami miatt kínos lenne? Remelem értitek a kérdést 😃

2018. febr. 24. 21:51
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Van benne egy meztelen női test, ha jól emlékszem, de ennyi. Semmi olyan, amit ne láttatok volna korábban. :)
2018. febr. 24. 21:53
 2/4 anonim ***** válasza:
55%

Mindenképpen jó, ha utána megkérdezed apukádat egyes jelenetekről, amit nem értesz. Nem biztos, hogy tud majd válaszolni, mert elég sok képi és pszichológiai dolog van benne, amit egy átlag ember nem ismer (többek között a aspergereseket). De a legtöbbet helyre tudja majd rakni.

17éves lányként mi kínos, az egyéni dolog. Ellenben apukád többet látott már a világból, ha már megnézitek a filmet nem kell kínosnak lennie az, hogy megbeszélitek a látottakat. Klisé, de lassan felnőtt leszel és egy felnőttnek nem kínos egy szexjelenet a filmeken, mert tudja, hogy a szex élet szerves része és azért, mert bizonyos körökben tabu, attól még lehet róla beszélni értelmesen és kínos zavarok nélkül is.

2018. febr. 25. 09:02
 3/4 anonim ***** válasza:
49%
Van benne szex jelenet, meztelenkedés, brutalitás, meg minden más, ami miatt egy filmnézés kínos lehet. Én nem nézném meg szülővel.
2018. febr. 25. 10:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, inkább megnézem majd egyedül vagy barátokkal 🙂
2018. febr. 26. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!