Megvan a 2020. év egyik Oscar-jelölt dala?
Eddig azt sem tudtam, hogy ki az a Billie Eilish, és nagyon válogatós is vagyok, de ez a szám szenzációs:
https://www.youtube.com/watch?v=GB_S2qFh5lU
Egymást követően a harmadik James Bond film lenne, amelyik elnyeri a legjobb betétdal díját.
"ti meg jól beveszitek"
Te mást is bevehetsz, ha nagyon szeretnéd.
Direkt írtam neki, hogy "Elvagy?"
Rögtön nem ír vissza és nem is fog. Csak arra várt, hogy valaki észrevegye. Tipikus troll.
"Köszi, inkább kihagyom."
Hát azt nem csodálom. Nem te vagy a szűz lány? Mert akkor nem is csoda, ha kihagyod.
78#
Hagyd, ez a kérdés már csak arról szól, hogy a 67%-os magát fényezze és mindenki mást ócsároljon. A média diplomájával addig sem jutott el, hogy egy vita nem arról szól, hogy személyeskedjünk, a másikat alázzuk, becsméreljük és lekicsinyeljük a vélt eredmenyeit.
Nem is tudom, hogy minek foglalkozunk egy olyan emberrel, aki szerint Kurt Cobain (aki több, mint negyed évszázaddal a halála után is szexszimbólum, rock isten és három évtized zenéjét befojásolta igen jelentős módon) nem ért el semmit az öngyilkosságon kívül.
Az itteni megnyílvánulásai másból sem álltak, minthogy szinte mindenkit támad, önmagát meg fényezi.
Nem tudja elfogadni, hogy valakinek más az ízlése és személyes sértésnek veszi, ha valaki leszólja a kedvenc kis előadóját.
Mert igaz, van egy pár jó száma ennek a csajnak, de nem akkora durranás, hogy mindig mindennek róla kelljen szólnia. Jó előadó, jól csinálja a dolgait, de ha a média nem tolná az emberek pofájába minden adandó alkalommal akkor fele ekkora felhajtás se lenne körülötte. Ez a nem mindegy és rengeteg embernek ezért nem szimpatikus.
Tévedésben vagy, prolikám, nem a kedvencem. Csak ha valaki tehetséges, azt el kell ismerni. Ez a különbség a te fajtád, és a magamfajta között. A te fajtád emocionális alapon alkot véleményt bármiről, míg az olyanok, mint én, racionális alapon. De ezt te felfogni sem vagy képes, és ezért nem viszi a te fajtád semmire.
Írok egy példát. Mel Gibsont egy rasszista, antiszemita, homo- és xenofób, asszonyverő, bigott vallásos, alkoholista elmebetegnek tartom. Ez tény. Ugyanakkor úgy gondolom, hogy minden idők egyik legtehetségesebb filmrendezője, és a Rettenthetetlen minden idők egyik legjobb filmje. Látod, ilyen az, amikor valakit nem az emóciók befolyásolnak. Rossz a véleményem valakiről embereként, de elismerem azt, amit letett az asztalra. Nem is értem persze, hogy minek magyarázom ezt, nem vagy azon a szinten, hogy felfogjad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!