Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Megvan a 2020. év egyik...

Megvan a 2020. év egyik Oscar-jelölt dala?

Figyelt kérdés

Eddig azt sem tudtam, hogy ki az a Billie Eilish, és nagyon válogatós is vagyok, de ez a szám szenzációs:

https://www.youtube.com/watch?v=GB_S2qFh5lU

Egymást követően a harmadik James Bond film lenne, amelyik elnyeri a legjobb betétdal díját.

2020. febr. 14. 09:03
 31/92 anonim ***** válasza:
20%
#24 Ez a mit értél el duma annyira idegesítő már. Eleve az, hogy nem ismersz, nem tudod mit értem el, képzeld nem csak zenei díjak léteznek és nem muszáj híresnek lenned ahhoz, hogy valamit le tegyél az asztalra. Képzeld, az orvosok, akik nap, mint nap életeket mentenek, azok számomra többet elértek az életben, mint Billie vagy akármelyik híres énekes és ismered őket? Nem. Szóval hagyjuk már ezt a mit értél el az életben dumát, annyira béna és már rég kiment a divatból. Egy csomó mindent elérhetsz az életben hírnév nélkül is és képzeld, úgy is lehetsz mondjuk művész, hogy nem ismer senki.
2020. febr. 17. 00:47
 32/92 anonim ***** válasza:
14%
De tényleg, ha manapság már csak az számít valakinek, aki hírek, akkor nem tudom... Megszűnök inkább létezni.
2020. febr. 17. 00:54
 33/92 anonim ***** válasza:
14%
*híres
2020. febr. 17. 01:01
 34/92 anonim ***** válasza:
22%

20#

Eddie Vedder, Kurt Cobain, Layne Staley, Chri Cornell (ő James Bond dalt is énekelt, ami milliószor jobb mint ez a vacak), Steven Tyler, David Bowie, Serj Tankian

Csak, hogy párat említsek.

Amúgymeg az oszkárnak évről évre meredeken csökken a nézettsége, már nem sok embert mozgat meg pont emiatt, mert ott is kezdenek rámenni arra, hogy nem az értéket díjazzák hanem azt, hogy egy-egy dolog mennyire lett mainstream.

2020. febr. 17. 06:47
 35/92 anonim ***** válasza:
65%
Na, hát Kurt Cobain meg Chris Cornell tényleg rengeteget értek el, az egyik a ravaszt, a másik meg a kötelet. Igazán remek példák voltak!
2020. febr. 17. 09:17
 36/92 anonim ***** válasza:
25%
Attól meg hogy öngyilkosok lettek meg ezerszer jobbak
2020. febr. 17. 11:24
 37/92 anonim ***** válasza:
28%

35#

Nem tudtam, hogy a zenei tehetséget abban mérik, hogy öngyilkos lett-e valaki. De ezek szerint jelenleg kb 8 milliárd ember érdemel grammyt, meg zenei oszkárt.

2020. febr. 17. 12:41
 38/92 anonim ***** válasza:
26%
37# ott az igazság
2020. febr. 17. 13:07
 39/92 anonim ***** válasza:
28%
#35 Nem mint, ha Billieke nem akart volna öngyilkos lenni...
2020. febr. 17. 15:30
 40/92 anonim ***** válasza:
70%

He-he! :)

[link]

2020. febr. 21. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!