Megvan a 2020. év egyik Oscar-jelölt dala?
Eddig azt sem tudtam, hogy ki az a Billie Eilish, és nagyon válogatós is vagyok, de ez a szám szenzációs:
https://www.youtube.com/watch?v=GB_S2qFh5lU
Egymást követően a harmadik James Bond film lenne, amelyik elnyeri a legjobb betétdal díját.
#60 És most hol van? Én nem nagyon hallok róla híreket. :)
Te ezt nem értheted. Senki nem írta, hogy Ájliska nem lesz sehol 5 év múlva, de nem lesz úgy túlhype-olva, mint most, nem csak róla fognak szólni a hírek, nem nagyon fog Grammy-t kapni, mert találnak valaki mást, akit tudnak futtatni, mint eddig.
"És most hol van?"
Ez tényleg fullban nyomja a kretént. Szeretnék én ott lenni, ahol ő!
#63 Ennyire érthetetlen nem lehetsz. :)
Igen, jó sok mindent elért, grat neki. És? Én nem hallok róla nagyon semmit, Billie-ről mostanság valahogy nagyon sokat, pedig egyiket sem követem. :)
Olyan érdekes, nem?
Ez történt Justinnal is, Ed Sheeran-nal, Lady Gagával is, stb... A média nyomta őket fel, most meg eléldegélnek a házukban, kiadnak egy-két lemezt néha, igen sokan megveszik, miközben Billie-ről meg szólnak a hírek. Kapizsgálod? Nem nehéz felfogni.
"Érthetetlen" - ha valaki úgy mond valamit, hogy azt nem lehet érteni.
"Értetlen" - ha valaki nem képes felfogni valamit, tudatlan.
Neked láthatóan a két szó közti különbség megértése is problémát jelent. Ezért írtam korábban, nem vagyunk egy szinten.
Arra a kérdésre, hogy te mire vitted, mikor fogsz elköltözni a szüleidtől, természetesen nem feleltél. De ezen természetesen nem lepődöm meg.
#66 Nagyon eltértünk a tárgytól komám. :)
Tipikus tereli a témát dolog.
Azt pedig, hogy mit értem el, minek kérdezed, ha úgy sem hiszel nekem? Annyira felesleges lenne leírnom. :)
De megint ez a mit értél el szöveg, annyira unalmas már, csak ennyire futtja manapság?
Nem vagyok a komád, kisfiam, nem barátkozom effélékkel. Rangomon aluli. Ez a "Ki mit ért el?" dolog azért releváns, mert az olyan senkik, mint amilyen te is vagy, ne nagyon kritizáljanak valakit, aki 18 éves korára annyit értel mint Billie Eilish. Te az életedben soha nem fogsz semmilyen saját produktumot előállítani, mert nem vagy elég tehetséges hozzá. De ha még is sikerül valamilyen csoda folytán, akkor sem fogsz belőle tíz darabot sem eladni, nem hogy több száz milliót.
Lehet azt mondani, hogy Billie Eilisht vagy Lady Gagát, vagy akárkit csak a média futtat. Csakhogy ehhez is tehetség kell. Téged mikor fog ennyire futtatni a média?
Egyszer, még huszonéves koromban azt találtam mondani George W. Bushra, hogy egy idióta. Mire azt mondta a beszélgetőpartnerem, hogy annyira nem lehet idióta, ha az Egyesült Államok elnöke lett, kétszer is. Teljesen igaza volt a beszélgetőpartneremnek. Mert lehet, hogy Bush nem a világ legtehetségesebb politikusa. De még is sikerült elérnie, így vagy úgy, hogy az USA elnöke legyen. Ezzel pedig túl tett még rajtam is, rajtad meg egészen biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!