Mi lesz a Rubí, az elbűvölő szörnyeteg c. sorozat vége?
lesz második évad remélem de jó lenne azért én bele borzonktam úgy látni de csalódott vagyok jobb lett volna hogyha csak megszegényül
nagyon szép arca volt most annyira csúnya volt hát most ő a kripli :)) de jo lenne ha adnák a második évadod remélem lesz :D ja irjátok meg hogy most mivan:D
kb 100 milliószor le volt már írva hogy NEM LESZ MÁSODIK ÉVAD!
Olvass már vissza kicsit ...
hát pont erről beszéltem még egy előző kommentemben :D 10000000000000x leír mindenki minden hülyeséget már bocsi,el sem olvassa hogy hányan írták már le előtte...pl.most hogy vége látom valaki megint leírta a sztorit...olvassatok vissza már egy kicsit!!!!!
és 2évad sem lesz!!!
nehéz felfogni 1eseknek?:/
Vhol meg lehet nézni az uccsó rész?
De ne az rtl honlapján, mert ott nem tudom... :(
Segítsetek!!!!
most láttam a TV-ben az epizod újságnak a reklámját és van egy cikk a rubi sorozatról... hogy lesz második évad???? így vagy vmi hasonlón mondták
vki megvette az újságot amiben ez benne van???
utolsó előtti
nekem megvan az újság
de sajna azt nem írhatom h biztosan lesz rubi2
csak annyiról írnak röviden h a film készítője v ki próbálja meggyőzni Barbarát a folytatásról aki ez idáig még nem mondott igent d a készítő továbbra sem adja fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!