Mi lesz a Rubí, az elbűvölő szörnyeteg c. sorozat vége?
Hát ez érdekes volt. Akkor senki nem tud semmi biztosat, hogy lesz-e folytatás? Én szeretném hogy legyen.
Wáá, félni fogok elaludni, úgy megijedtem Rubitól :DD
Szerintem már annyit fűzték már a szálakat,hogy már nem tudtak mit kitalálni most meg a vége fele kicsit összecsapták ez a sok "időutazás" furcsa volt. Na meg aztán mikor Alejandro belépett és meglátta "Rubit" és csókolóztak és becsukja az ajtót szerintem mindenki tovább fűzheti a dolgot. Szerintem jól megcsinálták , most gondoljatok bele elég unalmas lenne,hogy aztán megint kezdődne megint előröl. Így jó ahogy van :)
mondjuk kinek a pap,kinek a papné :P
Igaz.
De én örülök hogy ez lett a vége, és nem az a szokásos hogy jajj a gonosz megváltozik, vagy meghal :D
Hát már teljesen kivagyok akadva néhány emberen.
Egyáltalán nem volt rossz vége, sőt!
Egy ilyen nem szokványos sorozatnak ugyan miért lenne az az unalmas megszokott vége??
Talán nem jól csinálták meg h fernanda (akiről senki nem gondolná) olyan lesz mint rubi??
Amúgy meg szerintem teljesen befejezték, mivel én úgy gondolom h az h "vége?" nem a sorozatra irányult. Hanem a történetre. Vagyis egész egyszerűen nem arra próbáltak kitérni ezzel h lesz még egy évad hanem arra h nem lesz vége ennek a rubi és alejandros történetnek hiszen végülis azonkívül h fernanda kavar be most (a változatosság kedvéért) még rubi áll minden mögött.
Ez az ő bosszúja. Sztem erre utalt az h "vége?"
Ha nem erre akkor már lenne az új évad, de lehet h lesz de annyira ne várjátok sztem.
új évad bizt nemlesz, mert 2004es a sorozat, és hallanánk róla hogyha esetleg mostanság menne a forgatás ...
am nekem az nem tetszett mikor alejandro azthitte fernandára h rubi, mert nyilván rubinak nincs lába, nem is szőke, és nem is 20 év körüli :D azért a film végén olyan 40-50 körül lehetnek alejandroék, fernandán meg azért látszott h nagyon fiatal ... :)
sziasztok, kérlek segítsetek , mert ma nem láttam az uccsó részt, és az rtlmost.hu-n nem indúlnak el a részek.
és ha nem látom a végét, semmi értelme nem volt eddig néznem.
ha vki tud egy jó honlapot, ahol megnézhetem, írja meg pls. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!