Tila Tequila biszex showjának 2. évadában volt egy durva bunyó Bo és Chad között, amikor Bo-nak elrepedt az álkapcsa. Elvileg a sorozat vége fele volt, egy adás amikor megint találkozhattak, akkor mi történt?
Figyelt kérdés
2009. aug. 30. 09:55
1/7 anonim válasza:
Chad-et bezárták egy ketrecbe, majdnem verekedés lett megint...:) Ennyit láttam csak, de ismétlik nemsokára...
2/7 A kérdező kommentje:
Még mindig keménykedett? :) Videót esetleg ha talál, valaki linkelje be légyszi, én eddig nem találtam
2009. aug. 30. 10:02
3/7 anonim válasza:
Chad elhordta Bo anyját minden k@rvának,erre Bo nagyon mérges lett.A többiek bíztatták Bo-t hogy verje meg Chad-et....
4/7 A kérdező kommentje:
Ez az újra találkozásnál volt?
2009. aug. 30. 10:12
5/7 A kérdező kommentje:
És végül mi lett? Nem verte meg, hanem ott osztották egymást a ketrecen keresztül? :)
2009. aug. 30. 10:13
6/7 anonim válasza:
Igen,ez az újra talizásnál volt.
Bo neki akart menni,de Chad egy ketrecben volt.És lefogták Bo-t.
A többit nem tudom bocsy xD XP
7/7 A kérdező kommentje:
Okés, köszi az infót! :)
2009. aug. 30. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!