Mi lesz a Rubí, az elbűvölő szörnyeteg c. sorozat vége?
http://www.youtube.com/watch?v=7mytWr4CqJI&feature=related
Biztos, hogy lesz 2. rész. itt, a németeknél már megy :D
nincs rubi 2!
a sorozaton kívül vannak még összefoglaló részek, és olyan részek amik "betekintenek" a további cselekményekbe, ezekbe fernanda és loreto vesézik ki rubi eddigi tetteit stb ... ez is egy olyan rész!
DE NINCS RUBI 2!
Barbara Mori munkásságai között sem olvasható, h forgatták vagy forgatnák, és a televisa oldalán sincs info!
ajjjhajj tegnap sajnos már véget is ért :(
pedig kezdtem megszeretni..eleinte utáltam..
jaj ma meg lesz az az argentín sorozat,az szerintem már nem lesz olyan érdekes..a szerelem rabjai.
de amúgy jó gyorsan be tudták mutatni 2 részben,mikor rubi leesik és az azutáni dolgokat..
hát...szerintem se lett jó a vége:( cslódott voltam.
de jók ezek az utána történő dolgok:D
mondjuk látszik hogy nem filmnek készült mert egyszer bevillant a Paco arca aztán semmi köze nem volt a jelenethez.
kár hogy nincs 2. évad :'(
Valaki nem tudná megmondani hogy most vége lett a Rubinak?:D még sajnáltam úgy látni :-ss de megérdemelte de azert engem idegesitett az a Fernanda de valaki irjon már rám hogy vége lett vagy sem:D
köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!