Most úgy őszintén. Mit lehet szeretni Fluoron? Mi az ami ennyire bejön rajta a tiniknek?
Na látod...Kikeltél magadból ,mert leszóltam a kedvencedet!:D Tudod szép dolog ,ha valaki önmagát adja , de ennek csak akkor van értelme,ha valakinek kiemelkedően érdekes személyisége van. ;) Én pedig azt díjazom,ha egy előadó magabiztos, tehetséges , és feltűnő , ugyanakkor nem száll el, értékelhető a személyisége és példaértékű. Kár is ezen vitatkozni,hiszen Magyarországon ilyen NINCS.
Arra azért megkérnélek,hogy ha én normális hangnemben írok neked,akkor próbálj meg te is kevésbé alpári stílust alkalmazni. Továbbá, olvasd végig ,amit írtam. Ha ez neked nem megy ,az nem az én gondom. ;)
Hoppá, bocsi, ezek szerint félreérthető voltam. Nem utaltam Fluor-ra.
Tudod mit? Egyszerűbb ,ha én is hozok egy példát. :D
Azzal kezdeném,hogy alapvetően nem leszólni akartam Cozombolis-t ,mert igazából bajom nincs vele,csak érdektelen. Nem látom benne a "sztárt",ami lehet ,hogy nem baj,de számomra kevés amit ő csinál.
Több kedvencem van nyilván, ezek közül egy sem magyar,de nagyjából azonos az ami miatt őket szeretem és nem másokat. Az első számú nálam Adam Lambert. Nem akartam konkrétan említeni ,azt hiszem érthető is ,hogy miért. Számomra ő a tökéletes előadó és példakép. A tehetsége vitathatatlan, a hangja képzett és különleges, élőben fantasztikus. És mindez nem lenne elég, úgy gondolom. Rengeteg másik énekes hangja is kiemelkedő. De benne megvan a plusz. Magabiztos kiállása van a színpadon,nem csak énekes,hanem előadó. És ezenkívül jó ember, és hihetetlen személyisége van. És nem tökéletes, kicsit sem. Folyton hibázik,de nem is próbál nagy celebnek tűnni, hálás a rajongóknak és nem szállt el.
Számomra ezért érdemel ő figyelmet.
Tudom, most jöhetnek azzal sokan ,hogy miért nem tartják őt még embernek sem.
DE ezt most csak azért írtam le,hogy értsd mit akarok ezzel mondani. Annyira relatív ez.
Te nem érted Fluor sikereit, én nem értem Cozombolis- ét sem ,lehet hogy jönne valaki ,aki meg mindkettőt imádja.
Ezért mondom,hogy hagyja mindenki a másikat, szeresse mindenki ,aki hozzá közel áll.
Hagyjátok békén a fiukámat.
SP voltam
Utolsó, hihetetlen humorod van, annyira vicceset írtál most,komolyan irigyellek...
Kérdező: örülök,hogy sikerült dűlőre jutni. :)
Ez hatalmas!! Az a meglepődés:
http://www.youtube.com/watch?v=A0Z3c1sVAY8 (1:14)
Irigy Hónaljmirigy paródia :DD <3 <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!