Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban már nem is érték egy fiúban, ha őszintén, szívből tud szeretni egy lányt, és romantikus?
nem lehet hogy mellé bojtocska van a papucs orrán?
és méééért gondoljátok hogy a "bulizós" kizárja az iylen tulajdonságokat mint hogy tud szeretni?:D
01:07..mi csak 3an szoktuk..annyian férünk be.
"és tudom hogy a nagy átlagnak a bulizós pasi kell,"
Akkor nem jól tudod..mert a pénzesek kellenek.Meg a b*zik.
Cicabogár, ha jól nézel ki, akkor tiéd a világ, ha nem, akkor buktad. Képet kérek szépen.^^
Amúgy meg találd meg valahol a középutat. Szóval tök jó, hogy nem vagy kőbunkó, viszont rosszul lennék tőled, ha azzal kezdesz ismerkedni, hogy szeretsz én állandóan nyáladzol. A romantika alatt nem azt értjük, hogy "szívem szeretlek, mindig szeretni foglak mert összetartozunk és blablabla", hanem az érzékiséget. Természetesen lehetsz kedves is, sőt kell is, hiszen minden lány szereti a gyengédséget. De néha elérhetetlennek kell lenned, viccesen oltogatnod, és időnként elbizonytalanítanod a lányt, hogy még szereted-e. Ne ess túlzásokba, de ha ott egy kedves srác, aki szereti és bármikor ott van neki, azt egy lány hamar megunja.
Igenis érték. De azzal kelted fel a legjobban a figyelmét, ha először mutatod, hogy talán akarsz tőle valamit, aztán visszavonulsz, és így tovább.:D Na de ha szeretnél, írj nekem privit, ott is beszélgethetünk. Szóval legyenek pillanatok, amikor elmondod neki, mennyire szereted, legyen, amikor nem szavakkal, hanem tettekkel kommunikáltok, és legyen meg a kellő izgalom.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!