Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban már nem is érték egy fiúban, ha őszintén, szívből tud szeretni egy lányt, és romantikus?
Én ilyen vagyok, barátnőm szeret. Egyidősek vagyunk.
17/F
Dehogynem érték! Én is a romantikusabb fajta lány vagyok, és kifejezetten szükségem van rá, hogy néha a "csöpögősebb" fajta programokat is beiktassuk együttléteinkbe. A barátom szerencsére olyan, mint te- romantikus, és egészen biztos lehetek benne, hogy őszintén, szívből szeret. :) Emellett pedig, a legkevésbé sem nyálas, vagy bu*is, vagy akármi. Sőt, éppen, hogy meglepődtem, amíg nem ismertem, addig azt hittem róla, hogy az a kifejezett macsó típus, akinek éppenhogy van szíve. De ez nem igaz. Néha olyan ötletei vannak, amiktől egyszerűen elolvad az ember- zuhogó esőben, teljesen elázva megállunk a parkban, és ott kezdünk el csókolózni, közben átölel, hogy még véletlenül se fázzak meg, vagy csak egy szó nélkül kivisz a tóhoz, leülünk a fűbe, és összebújva figyeljük a naplementét... *.* Lehet, hogy régivágású vagyok, de nekem igenis fontos, hogy ne csak beszélgetni és jól érezni tudjam magam a pasimmal, hanem egy kicsit így romantikázni is. :) Az az igazi... :)
18/l+21/f
Uh, utolsó... *_* Nekem is ilyen társ kell majd. *_*
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!