Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai világban már nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban már nem is érték egy fiúban, ha őszintén, szívből tud szeretni egy lányt, és romantikus?

Figyelt kérdés
Én ilyen vagyok, még sincs barátnőm. Nem sajnáltatni szeretném magam, és tudom hogy a nagy átlagnak a bulizós pasi kell, de kíváncsi vagyok, van-e még olyan lány, aki az olyan fiúkat favorizálja, amilyen jellemzők alapján leírtam.
2011. aug. 19. 01:03
1 2 3 4
 21/33 szamóca.. ***** válasza:

jaboocsi. ezt a nemcsetelünk szabályt mindig elfelejtem, pedig már modik is b*sztattak érte.

érték amúgy, csak nem midnegy hogy adod elő. ne legyél papucs, legyél férfi, és akkor okés mellé ha szereted meg kedves vagy. a romantikát meg úgy kell kivitelezni hogy ne álljon fel a hátamon a szőr, és akkor faja.

2011. aug. 19. 01:27
 22/33 böiler ***** válasza:
Megveszek érted. Iszok még 1 picit, és írok neked privátot, csak nem tudom hogyan szólítsalak meg. :(
2011. aug. 19. 01:27
 23/33 anonim ***** válasza:
Tudod a lányok azt szeretik, ha tudsz élni, nem kell behomárulni, és ide hülye kérdéseket írni, elég lenne kimenni az utcára, beszélgetni bármilyen alapon lányokkal, és utána talán összejönne valami. Ilyen egyszerű.
2011. aug. 19. 01:51
 24/33 anonim ***** válasza:

Én pont egy ilyen fiút keresek, csak éppen sehol sem találok. Mindegyik egyből csak a szexet akarja. Nem is szeret, nem is törődik velem.

Szerintem ez igenis értékes dolog!

2011. aug. 19. 03:07
 25/33 anonim ***** válasza:
Hasonló vagyok én is. =/
2011. aug. 19. 03:09
 26/33 böiler ***** válasza:
Az vicces, mert 10 ismerősömből 7, pont nem csak a sexet látja a lányokban. 2 párhuzamos világ, ugye? :)
2011. aug. 19. 03:10
 27/33 anonim ***** válasza:
Amúgy van a szeretkezés, és a dugás, ha már ilyen gyp-s szintre kell lépni. A szeretkezés jó, a dugás meg kb 0... Legalábbis szerintem.
2011. aug. 19. 03:53
 28/33 anonim ***** válasza:

Igen, van még ilyen lány. :) Főleg mivel én is romantikus vagyok. :D

17/L

2011. aug. 20. 19:56
 29/33 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van ilyen lány :) Én szeretem, ha egy fiú romantikus és igazán szeret, de sajnos nem mindenki van így ezzel... de jó látni, hogy te ilyen vagy :)
2011. aug. 20. 20:20
 30/33 anonim ***** válasza:

van még ilyen lány csak sajnos kevés

és őket ne gondold hogy pont itt fogod neten,vagy egy vetkőzős buliban megtalálni

2011. aug. 20. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!