VV alekoszra miért nem raknak soha elég jelet a párbajozáshoz?
hú, köszi, hogy belinkelted.
a legtöbb videót már láttam, ezt még nem.
így némileg módosul az alek beszólása, de nálam akkor is ő van emberségből alul..
kár, hogy nincs meg arról a beszélgetésről is a videó, hogy láthassuk, ténylegesen mi hangzott el.
Attól.hogy valaki választékosan beszél még nem biztos,hogy inteligens.Én mindent értek amit nehezményezel ezzel a féreggel kapcsolatban.Mindent amit róla gondolsz.Mekkora f.sz már.Nem talál nőt aki szóba álna vele....de azárt neki se az Anikó sem a Zsuzsi nem jó nő.Az Anikó tényleg sötét...de hogy ne lenne jó nő...
Ildi igen is szép(szeretnék én olyan lapos hasat mint neki van).Neki is volt egy taktikája:türelmes és kedves volt.Felba..ták az agyát...most már remélem kiáll magáért.
Ahogy láttam az előzetest...EZ a Szandika is egy görény.
megértem, hogy sokak szemében Alekosz egy f*sz...
de hogy Szandika? azon kívül, hogy könnyen hihozható a sodrából, normális ember
kinézetéhez képest inteligens, vicces, magával szemben is kritikus és most igaza volt... mi lesz ha Ildi kiáll magáért? az ég világon semmi, senkit nem érdekel, a nézőket meg pláne nem
Ildinek Alekosszal és Szandikával voltak legnagyobb konfliktusai, volt szavazás kivel aludjon, eredmények:
48% Alekosz
40% Szandika
vagyis a szavazók 88% leszarja Ildit, és össze akarta zárni Alekosszal v Szandikával, mert ezek bármikor reggelire megeszik
ácsi, itt alekosz a fő téma.
a Vv4 legnagyobb, egyben legszánalmasabb p.r.sztja !
az előző fejezte be Szandikával... Ildi meg szóba került :P
Alekosz tényleg beteg, de kinek árt ezzel?? bent lévők közül max Ildinek, nézők szeretik... ilyen emberek kellenek ide mint ő, nem olyanok mint Ildi, és ezzel szerintem le lehet zárni a vitát :P
OFF topik megjegyzés :
én nagyon bírom a szandikát, de most előszöt kicsit csalódtam, meg amikor élő adásban elkezdett röhögni és mondta azt a kultúrbarbár dolgot.
szvl ildi kapcsán kijött szandinak is egy rossz tulajdonsága. bezony.
de itt alekosz a téma, és akiket bántott.
amúgy ma meg azt mondta ildire, még a látványa is undorítja.
őt ? no comment..
teljesen egyetértek utolsóval !
ILDI sztem is egész jól néz ki, nem értem, mi a baj vele.
ezen a linken beszél oli barátnője :
ő olyan szép ??! akkora hü...eket mondott ne is haragudjatok.. és még oli röhögi az ildit, mikor ilyen barátnője van ???
Most miért kell le parasztozni?
Na de mind 1 is mert nem tudjuk egymást meggyőzni annyira másképp látjuk a dolgokat.
Noémi meg még írta valaki hogy Ildi szép mert lapos a hasa és nincs nagy segge, lehet nőként nektek szép,
gondolom a kérdező is az
De nekem 23F nem tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!