VASTAG CSABA flört/csók/ölelés kapható rá? Esetleg valakinek van vele tapasztalata? Mennyire igaz, hogy csalja a nőjét?
Nagyon érdekelne a Csabi,de nem tudom hol lehetne vele ismerkedni.Nem rajongói célzattal szeretném megismerni:))
L/25
áááááá ezen a videón ki van rúzsozva a szája:))
lehet hogy tényleg kata kamu barátnő?
basszus,de rémromna a nő,pfúj
elmehetne horrorba ijesztegetni,ki se kéne sminkelni
Hűűű ezen a képen elég helyeske :D
És cigizik, hmmm. Amúgy Kata itt egyáltalán nem csúnya sztem...
A szélső csávó a Viván, a Teletonkor keverte a koktélokat. A nevét nem tudom, talán Krisztián, de nem biztos.
utolsó
nem csúnya??
rémronda,ijeszték,pfúj
Hol nézted meg a videót a neten? A tegnapi interaktívosat? Én nem találtam sehol sem...
Amúgy nem hinném, hogy kamu a barátnő. Tuti hetero.
Köszi megnéztem.
Sztem ez nagyon hiányos....Eleve az, hogy 5 klipet szoktak leadni, de csak 3-at konferálnak fel most Csabáék. Szóval 2 rész tuti hiányzik. Ajj jó lenne ha a viva feltenné az adásokat a honlapjukra, mert az összes rész fent van decemberig, de az újakat még nem kezdték el feltenni...
Csabáról: egyszer említi, hogy milyen csajok jönnek be neki. Most ez milyen már? Azt mondja olyan lányok akik különlegesek valamiben, meg nincsen ideálja....Miért nem tudja kinyögni azt, hogy: olyanok mint a barátnőm. Egy szerelemes férfi azt mondaná. Hiába "tagadja" Katát azért ennyi említés szép lenne tőle...Komolyan mondom már sajnálom ebből a szempontból Katát. Tuti nagyon sokat kell neki nyelnie ebben a kapcsolatban, mert Csaba dirigál.
olyanok jönnek be akik különlegesek vmiben nekem azt sugallja hogy még együtt van a katával de még keresgél...tehát hogy nem akar élete végéig ugyanazzal a csajjal lenni..
csak akkor mért mondja hogy 5 év múlva nősül,meghogy kata az igazi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!