VASTAG CSABA flört/csók/ölelés kapható rá? Esetleg valakinek van vele tapasztalata? Mennyire igaz, hogy csalja a nőjét?
Nagyon érdekelne a Csabi,de nem tudom hol lehetne vele ismerkedni.Nem rajongói célzattal szeretném megismerni:))
L/25
nem a bányarém az igazi
elvette volna már
mint a barátai a barátnőket
de ő nem
és nem hiszem,h bánya nem akarna,akart volna hozzá menni
Mert hazudik :) Mellébeszél a legtöbbször.
Amúgy nem őszinte hapsi, látszik ebben az interjúban is, hogy összevissza idegeskedik, makog. Ő ilyen szinte mindig...Én már kezdek belőle kiábrándulni. Nálam most Tomi a nyerő :D
nálam 4évvel fiatalabb
de nem ez zavar benne
hanem h nem őszinte,sunyi,manipulátor
no,arra max jöhetne
a rém..hi..jól ráragadt
jaj találtam egy videót,ahol még Csabának hosszú a haja..nekem bejön:))Nektek?Itt kövérebb volt de jól áll neki!
Nálam csak 2 évvel fiatalabb.
(Szóval Tomi, ha ezt olvasod, akkor dobj egy mailt.) ;) :D
Ezen a videón jól áll Csabának ez a hosszabb haj, bár kicsit tokás, meg kerek a feje :D
Nekem nagyon tetszik ezzel a hosszabb hajjal, csak itt tényleg olyan jóllakott óvodás feje van. :) De kétségtelenül helyes így is.
Az meg, hogy kirúzsozta egyszer feketével a száját egy fellépés erejéig, még nem jelenti, hogy meleg. Ott épp ilyen "darkos" hangulatban volt, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!