VASTAG CSABA flört/csók/ölelés kapható rá? Esetleg valakinek van vele tapasztalata? Mennyire igaz, hogy csalja a nőjét?
Nagyon érdekelne a Csabi,de nem tudom hol lehetne vele ismerkedni.Nem rajongói célzattal szeretném megismerni:))
L/25
Jaj lányok most léptem be facebookra, és az egyik ismerősöm azt írta, hogy Vastag Csaba abban a kocsmában (vagy ha úgy tetszik bárban/étteremben) volt ahol ő is. ááááá
Mázlista, bár fiú :D
Ha valaki valahol találkozik vele,mindenképp tudassa:) Biztos van egy törzshelye ahova jár, és nem hiszem, hogy a barátnőjével.
Egyébként az én véleményem, h vszínű megcsalja a bnőjét. Főleg a mai pasikból kiindulva és abból ahogy kinéz és aki most lett, hogy megnyerte az x-faktort.
Rá fog jönni pár hét alatt, hogy mit is nyert... mert sokkal többet sztem, mint egy tehetségkutatót.
Hülye lenne, ha nem használná ki a lehetőséget és az unalmasságot nem cserélné le az újra, érdekesre...
Katának ugyanolyan a kabátja mint nekem :D
Csak ott a vállát összekente valamivel...
Amúgy Csabi elég jó itt. Hmmm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!