VASTAG CSABA flört/csók/ölelés kapható rá? Esetleg valakinek van vele tapasztalata? Mennyire igaz, hogy csalja a nőjét?
Nagyon érdekelne a Csabi,de nem tudom hol lehetne vele ismerkedni.Nem rajongói célzattal szeretném megismerni:))
L/25
Reflektor magazin:
A beharangozóhoz képest, semmi nem volt benne (Katáról), szerintem a reklámban többet mondott róla!
Vajon hol vannak azok a képek, amiket a 2 fotos csinált szent este náluk?!
Személyes véleményem szerintem és semmi pénzért nem engedtem volna fotosokat szent estére, főelg így,h előtte alig látta a családját. (ez nekem kicsit furcsa,h ennyire fontos címplapont legyenek, vagy miért volt fontos odaengedni őket?!!!)
akkor nem én vok a hülye,szó sem volt a csajról pff...
a felvételeken nem volt ott a csaj,direkt figyeltem..elbújt a másik szobában vagy mi?nem tök mindegy már,tele van a rémség képével az összes bulvárújság...
Én is direkt azért maradtam fent sokáig, hogy megnézhessem, erre kb semmit sem mondott róla.
Meg tényleg milyen már, hogy karácsonykor ott volt velük egy riporter? Habár a 12 millióért áldozatot kell hozniuk.
Amúgy jól nézett ki tényleg Csabi, jól áll neki az a kék kabát. Kiemeli a szemeit. :) De látszódott rajta, hogy elég fáradt feje volt, gondolom nagy a pörgés.
Hétfőn a reggeliben lesz a Csaba!
Nem tudom milyen témában, aki reggel nem tudjta nézni, ne keseredjen el :-P RTLmost-on biztos fent lesz! :)
sztem megvan a riogatófejű bámyarém még
de érdekes,h karikor nem ült ott
elbúlt a fa alá..a fa meg ijedtében felborult..he
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!