VASTAG CSABA flört/csók/ölelés kapható rá? Esetleg valakinek van vele tapasztalata? Mennyire igaz, hogy csalja a nőjét?
Nagyon érdekelne a Csabi,de nem tudom hol lehetne vele ismerkedni.Nem rajongói célzattal szeretném megismerni:))
L/25
biztosan így van...
majd ha már nem megy ennyire a szekere,akkor áll elő az esküvő témával...csöpögteti szép lassan,csak sorjában,és ha így elhúzza akkor akár évekig is címlapon lehet.
Van agya az biztos:)
Dehogynem, egy csomószor van a tv-ben...
Sztem nem lesz esdüvő, én nem sok időt adok nekik.Nem is értem, hogy a csaj hogy bírja, hogy sosincs vele. Nézzétek meg a fellépéseit, állandóan rohan. Így nem tud működni egy kapcsolat. Csabi is rá fog jönni, hogy ő már nem az aki az X-faktor előtt volt, más az élete, mások az igényei, más a gondolkodása. Meglátjátok, nemsokára jön, hogy Vastag Csaba elhagyta barátnőjét... miért szakítottak ennyi év után? :)
azt nyilatkozta,hogy amíg bent volt a corvinon,fél évig azalatt még erősebb lett a kötelék közte és Kata között..lehet hogy most is így lesz..
én biztosan nehezen viselném hogy sosincs velem...
de gondolom 1 év és lecseng ez az őrület,biztos Kata is azt várja...
mondani mindent lehet
most hősszerelmes szerepben van
csalta edig is okádékot,fogja ezután is
ezen a csajon már alig van ruha,így nehéz lehet ellenállni Csaba:D
épphogy a mellbimbója nem látszik basszus:D
mint a hányás
még jó,h csaba csalja
hihi
velem nem
de ismerőssel igen
nekem a tesója tetsszik amúgy
meg nikolas
de kíváncsi lennék mi van a sapkája alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!