VASTAG CSABA flört/csók/ölelés kapható rá? Esetleg valakinek van vele tapasztalata? Mennyire igaz, hogy csalja a nőjét?
Nagyon érdekelne a Csabi,de nem tudom hol lehetne vele ismerkedni.Nem rajongói célzattal szeretném megismerni:))
L/25
utolsók- hoz
Egyébként én ezen tökre fel vagyok háborodva, olyan igazságtalannak érzem,h csak azért, mert ő a színpadon mi meg nem, azért nem lehet velünk összejönni???
Pedig lehet ha leállna egy halandóval beszélgetni, akkor lehet rájönnem,h nem mindenki a hírnevét akarja, sőőőt
sokan pont az igazi Vastag Csabára lennénk kiváncsiak
lehet,h épp, velem, veled vagy vmelyikönkkel találná meg a tökéletes közös"hangot" lehet épp vmelyikünkkel lenne élete legjobb együttléte stb.
De most nem csajok????
rajongóktól minden sztárnak fenntartása van
lásd hollywood
kik a nejek??
színésznők(Afflack),újságírók(Brosnan),sminkesek(Dempsey),asszisztenesk(Bale)
a barátnőm akar vele interjút csinálni,de amúgy nem tetszik neki,szakmailag érdekli csak
akarja, h menjek vele
de nincs kedvem
jó pasi,jó hangú
de én pl tabánit jobban csípem
Hollywood, ok,h akkora a fentartás a rajongokkal szemben se Mo. :S
Bár George Cloonly vmi pincérnőt szedett már össze :)
De ha Csabi szingli lenne, vajon egy bárban, vagy kávézóban odamenne egy lányhoz,h megismerje, mert küldő alapján tetszik neki???
ez így van, teljesen jól írtad,
de
miért van ez a nagy távolságtartás?????? (nem csak rajongóra gondolok, hanem halandóra is)
Ha szeretnéd vmelyik megisermi, tényleg ő saját magát, akkor nincs is rá esélyed??
de miért??
Szerintem egy kis esély lehet, hogy van, de minimális. Miért?
Hát, talán mert ezek a hirtelen felkapott celebek elszállnak, és nem állnak szóba a civilekkel, mert azt hiszik a hírnév miatt foglalkoznak velük. Vagy mert nincs idejük sima módon ismerkedni, vagy mert a munkájuk miatt az ezekben a körökben mozgó emberekkel vannak összezárva. Meg ugye ha valaki belecsöppen az ilyen körökbe, akkor onnantól kezdve őt is hívják a celeb partikra és ott jönnek össze egymással.
De amúgy pl Vastagúr esetét vegyük: ha nem lenne a Kata, szingli lenne, és rámásznának a nők (ami így is simán megtörténhet, ez rajta múlik csak, mert a nők azok jönnek bőven) most honnan tudhatná, hogy nem a 12 milla miatt, vagy a hírnév miatt kedvesek vele? És valljuk be sokaknak azért is vonzó, meg hogy elmondhassák egy celebbel vannak együtt. (Mondjuk Csaba a pénz nélkül is vonzó, de sokan nem)
van ronda kata,de mellette csajoz csaba
no,nézem született gyilkosokat
robet downey jr. neje producer
sztem meg nem "csajoz" ez az én nagy bajom is...
én már teljesen odáig vagyok tőle,pedig nem is taliztam még vele,de olyan érzésem van,mintha nekem teremtették volna,nem tudom hogy miért van ez.:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!