a Titkok kamrája 2002-es kiadásában van egy elírás hiba.idézet:
-Hűűű, de álmos vagyok- ásított Fred, mikor végre letette kését-villáját. - Megyek, lefekszem, és...
- Nem fekszel le - vágott a szavába az anyja. - Aki éjjel röpköd, nappal is röpködjön. Menj, és törpementesítsd a kertet. Már megint teljese elkanászodtk nekem.
- Jaj, anya...
- Ti meg segítsetek neki - tette hozzá Mrs Weasley Ronnak és FREDnek címezve.....
Gondolom az egyik Fred az George akart lenni...
2011. júl. 7. 20:34
252/1181 anonim válasza:
1 könyv: Féligfejnélküli Nick azt mondja hogy majd 400 éve nem evett semmit később (nemtudom hányadik könyv asszem 2) Harryékat az 500. kimúlásnapi partijára hívja el akkor most mi van?? a szellemek 100 évig ehetnek??
2011. júl. 7. 22:59
253/1181 anonim válasza:
a 3 könyvben amikor a vonaton utaznak, a dementortámadásos rész után Ginny helyett George van írva. Elég fura, mivel George ott sem volt a fülkében :D
2011. júl. 8. 12:40
254/1181 anonim válasza:
tegnap 20:33
604. oldal :) (én pont ma olvastam)
2011. júl. 8. 21:00
255/1181 anonim válasza:
óó tényleg, köszi az infót! :)
2011. júl. 8. 21:49
256/1181 anonim válasza:
Na még 1: az utolsó kötetben, amikor menekítik ki Harryt a Privet Driveról, akkor Harry az oldalkocsiban ül, Hagrid motorján, és azt írja először h alig van helye, Hedvig ketrecét is csak a lábai között tudja elhelyezni.... aztán miután felbukkannak a halálfalók, és Hedviget eltalálja a gyilkos átok, védekezni kezd Harry, és akkor azt írják, h szabad legyen a keze, ezért a ketrecet az oldalkocsiba hajítja.... mivan!? Ő ül az oldalkocsiban, nincs is hely ott :)
2011. júl. 10. 09:11
257/1181 anonim válasza:
Na még 1 ami nekem nagyon nem világos: Az utolsó kötetben Harryék miután a minisztériumban voltak, menekülnek, amikor dehoppanálnak, akkor belekapaszkodik Hermionéba az egyik halálfaló, így a Grimmauld téri házba bejut... vagyis Hermione azt mondja, h így szerinte már ő is be tud oda menni. Ha ez igaz, akkor semmi értelme ennek a titokgazda dolognak. Harryék ekkor még úgy hiszik, h Piton áruló, halálfaló, hiába tettek ellene óvintézkedéseket, ha oda hopponálna és vinné magával a halálfalókat, akkor ezek szerint simán bejuthatnának???? Ez elég nagy könnyelműség... remélem érthető amit írtam!
2011. júl. 10. 10:55
258/1181 anonim válasza:
Még van: 2féleképpen lehet lejutni a tárgyalótermekhez....
az 5. részben: "Ajtóból is csak egy volt: egy egyszerű fekete, a folyosó legvégén. Harry azt hitte, azon fognak bemenni, de ehelyett Mr Weasley karon ragadta, és elvonszolta bal kéz felé, ahol egy nyílás mögött lépcső indult lefelé."
a 7. részben: "Elindult, de nem a távoli ajtót vette célba, hanem egy másikat a bal oldalon, amiről tudta, hogy a tárgyalótermekhez vezető lépcsőre nyílik"
2011. júl. 13. 10:11
259/1181 anonim válasza:
Még 1: Amikor az utolsó kötetben elmennek Godric's Hollowba akkor Bathilda egyszer megszólal Hermione előtt is: "Ide".. de később azt mondják, h Hermione előtt nem beszélt, és Harry nem figyelt fel a párszaszóra.
2011. júl. 13. 10:13
260/1181 anonim válasza:
nemtom hogy valaki írta e de a kviddicsben van egy gigantikus ellentmondás: a fogónak nincs megtiltva hogy begyujto bűbájt használjon...a pálcáját is beviheti (3. kötet)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!