Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek a Szent Johanna...

Szerintetek a Szent Johanna Gimi tucatkönyv? ( idősebb, nem elfogódott emberek véleményére vagyok kíváncsi )

Figyelt kérdés
Ugyanolyan kamaszkönyv,, mint a többi, némi humorral fűszerezve? Vagy nem?

2013. febr. 2. 18:49
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim válasza:
Kedves kérdező, nem tudom a nevedet, de szerintem tudni fogod, hogy rólad lesz szó. Szóval, én ezt úgy átlagban mondtam, és igen, ha belegondolsz, valóban így van, én körübelül 20-30 embert ismerek személyesen, akik SzJG-fanok, és azok ez előtt SEMMIT nem olvastak a kötelezőkön, és egy két vékonyabb könyvön: gondolok itt a Geronimokra, Tea Stiltonokra, Disney könyvekre..Úgyhogy igazán nem kell flegmázni:D
2013. nov. 25. 17:51
 52/53 anonim válasza:

Ja, és kedves kérdező 45. (?) kommentje!

Szerinted egy írónőnek nem jó érzés, ha sok olvasója van? Laura elmondta, hogy ő 9-99 éves korig ajánlja, és ezt a szót hangsúlyozom. Elolvashatja egy 8 éves is, neki az öröm, ha népszerű a könyve.

2013. nov. 25. 17:53
 53/53 anonim ***** válasza:
A SzjG-fanatikusok azt mondják, a karakterek egyediek. Egy frászt azok. Ott van például Virág. Mit tudunk róla? Hogy cuki, buta és jól rajzol. Ennyi. És az egész sorozat közben vagy rajzol, vagy ostobaságokat mond, vagy póniló után visítozik. És nagyjából ugyanez van a többi szereplővel is. Sőt, vannak eléggé ellentmondásos személyiségek is. Például Kinga. Ő szociológiára jelentkezik, karitatív munkát vállal, hajléktalanoknak oszt meleg ruhákat, a nálánál nehezebben kibontakozó, gyengébb értelmi képességű társait mégis elnyomja, lealázza.
2014. aug. 20. 02:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!