Szent Johanna gimi. Cortez milyen kosarakat kapott Renitől? Többi lenn.
Figyelt kérdés
Mert ugye mondta egyszer Cortez hogy élete legtöbb kosarát Renitől kapta. itt mire gondolt?2013. febr. 1. 19:10
1/16 anonim válasza:
Sokszor inkább elment Arnolddal valahová, vagy segített az anyukájának, és nem ment pl.: Zsoltiék garázsába, moziba velük.
2/16 anonim válasza:
Sz'al, kikosaraz: elutasít, "leráz", ilyesmik, gondolom én:D:D
3/16 anonim válasza:
2. vagyok, sz'al amikor valaki járni akar vele, de a másiknak meg ő nem kell, és akkor kosarazza ki azt, aki járni akart vele
4/16 anonim válasza:
Hú de bonyolultan fogalmaztam:D:D
A járni akar B-vel
B nem akar A-val, ezért kikosarazza/ kosarat ad neki:)
5/16 anonim válasza:
jaj, bocsi, amúgy én nem olvastam a könyvet, mégegy, hogy nem szó szerint adja, szóval kell még oda egy idézőjel :$ :$ ^ ^ :)
6/16 anonim válasza:
Bocsi, utolsó:D Tudom, hogy semmi köze a kosárnak ahhoz, hogy olvastam-e:$
7/16 anonim válasza:
Ha nem olvastad, minek irogatsz? Egy katyvasz az egész...
8/16 anonim válasza:
És minek kell ilyen sok smiley? Csak bénán mutatnak a képernyőn....
9/16 anonim válasza:
Pontosan,hogy inkább Arnolddal lógott.
10/16 anonim válasza:
ja szerintem is arnold aztán szilveszterkor meg ugye nem válaszolt (és c nem tudta, hogy mert nem volt telója meg gépe) aztán meg zsérom, ilyesmik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!