Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szent Johanna gimi. Cortez...

Szent Johanna gimi. Cortez milyen kosarakat kapott Renitől? Többi lenn.

Figyelt kérdés
Mert ugye mondta egyszer Cortez hogy élete legtöbb kosarát Renitől kapta. itt mire gondolt?

2013. febr. 1. 19:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az 1. jól mondta.:D

Pl. az 5-ben elég nagy kosarat kapott(a haloween bulin)

2013. febr. 2. 22:55
 12/16 A kérdező kommentje:
bocsi hogy megkérdezem de mi is volt a halloweeni bulin?:o
2013. febr. 3. 10:50
 13/16 anonim ***** válasza:
A haloweeni bulin pont nem kapott kosarat, csak úgy érezte. Akkor derült ki, hogy Jerome csak kitalált, és ezért Cortez azt gondolta, hogy Reni ezzel akarta lerázni, ahelyett, hogy szimplán nemet mondott volna neki.
2013. febr. 3. 11:19
 14/16 anonim ***** válasza:
84%
Oké. Szerintem, mikor Reni nem ment el a gördeszka versenyre, szilveszterkor, a C. születésnapjakor, Zsoltiék garázsában az ötödik részben amikor azon vesztek össze, hogy Cortezt sokan veszik körül, csók Arnolddal, halloween-i parti, Mozi amikor Arnold hívta Renit, Gomba... És még több száz:) Egyenlőre ennyi jutott eszembe. Konkrétan arra, hogy szerintem eddig csak Renitől kapott kosarat:)
2013. febr. 3. 19:08
 15/16 anonim ***** válasza:
á a gördeszkás verseny tuti nem, az még a legeleje, plusz reni szólt is meg nagyon sajnálja, és cortez is tök normálisan mondta hogyoké
2013. febr. 8. 19:05
 16/16 Bianka<33 ***** válasza:
100%

"Életem összes kosarát tőled kaptam, úgy hogy még csak a feléről sem tudsz"

Ezen én nem agyon gondolkoztam. Hogy miért?

Először is az egyik"feléről" Reni tehet, hogy pl:"ominózus szilveszter" után Petivel találkozgat, sokat van Arnolddal, "lerázza őket"

A második "fele" egyértelműen Arnold hibája. A barátokban, amikor kint beszélgetnek a folyosón, később kiderül hogy közli Arnold C.-vel, hogy "szálljon le róla". Ott van még az is hogy ezek után nem hozzá ment a terembe, hanem ki az udvarra. + a Barátok végén mielőtt Arnold megcsókolja Renit, C.-vel beszélgetnek valamit, a polcsor mögött.

Ott van az a bizonyos párbeszéd is ami arra utal hogy részben Arnold hibája (Jó nagy részben) , hogy nem jöttek össze:

-Fontoskodd magad arrébb Neményi mert útban vagy! - célzott itt arra hogy nem tudja meg Reni hogy szereti

-Parancsolj, mostmár nem vagyok útban!

-Még mindig útban vagy-itt is erre céloz!

2013. ápr. 29. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!