Nektek a Szent Johanna Gimi 6 vagy 7 tetszett jobban? Miért?
A 7.
Nos eleve azért mert mér végre együtt volt Reni meg Cortez. De nekem a szalagavatós izgalom is nagyon tetszett meg Ricsi kétségbe ejtő jövője is. Edinán meg az új kilencedikeseken iszonyú sokat röhögtem. Na meg ott vannak a feladatok is amiket Zsolti talált ki. :)
Nekem a 6-os.
Azért mert a 7-ben már szinte felnőttek.A 6-ban még nem néz mindenki szakokat,és nem foglalkoznak a jövőjükkel.Csak a jelennel.Buliznak,viccelődnek,lógatják a lábukat.A 7-ben nekem egy kicsit nem önmaguk voltak.
Persze ez csak az én véleményem.
Mindenképpen a 7.
Ilyenkor látszik, hogy mennyire megszerették egymást, és hogy nehéz az elválás. A végén pedig az írónő a legizgalmasabb ponton hagyta abba... :)
Nekem az egész SZJG nagyon erőltetett mert az első 4 nem szól másról hogy ha Cortez beszél Renivel akkor Reni boldog viszont ha Cortezt mondjuk egyátalán nem érdekli Reni akkor meg teljesen depis lesz.
A másik 3(eddig 3)az meg arról szól hogy Cortez és Reni csókolóznak.Egyébként nekem a 7:D
7. jobb, mert végre a gimis srácokból komoly döntéseket hozó felnőttek válnak, és mindez úgy, hogy a poénok ugyanúgy megmaradnak
6.-ban nem történt olyan sok minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!