Olvastátok már a Szent Johanna Gimi 7-et? És ha igen, akkor kinek hogy tetszett?
én olvastam, voltam dedikáláson is :) tetszett, jobban mint a 6. rész, ami szerintem kicsit uncsi volt :) még mindig imádom Ricsit, és remélem hogy Reniék együtt maradnak. :) nem számít hogy budapesten vagy párizsban, a lényeg hogy ne szakítsanak :) várom a 8. részt illetve az szjg-kalauzt. :))
16/L
Ebben a tartalma is benne van:)
Nagyon jó könyv,ez eddig a legjobb! Egyben szomorú de vidám is!! Minden csak a továbbtanulásra a keringőkről,meg ezekről a kötelező vackokról szól,ami eléggé kikészíti őket,de kitartanak.Zsoltiék szakítanak,de jóba maradnak,és Kinga össze jön Dave-vel.Kinga otthagyja a lovaglást,Reni végül nem ment el az angol tanfolyamra. Nagyon vicces,Cortez nagyon cuki:)
Kitti,Kinga húga nem normális,összejön Bálinttal,és nagyon hisztis.Edina ebben a részben Andrissal jár,de hamar szakítanak,és akkor elviselhetetlenek. Egyik próbán Edina elájul és jól összeveszik Renivel.Arnoldnak ha minden igaz barátnője lesz,de nem tudjuk hogy igaz-e mert Reninek nem mutatja be.És Reni megbeszéli Arnolddal hogy véget vetnek ennek a barátságnak,merrt Arnold már megint összebalhézott Cortezzel.Cortez szülei el akarják küldeni Cortezt Amerikába egyetemre,de C steward akar lenni,és amikor ezt megtudják a szülei a téliszünetben kiakadnak rá és Renire,mire kitör a cirkusz.És Cortez szó nélkül lelép.Úgy fejeződik be,hogy miután Reni megnyeri a francia és a magyar versenyt,a suli előtt várják Cortez a szülei,így Cortez elmegy.Reni otthon kétségbe van,és amikor kibontja azt a borítékot amit az eredményhirdetés alatt kapott,akkor végképp lesápad,mert az áll benne hogy Párizsba mehet továbbtanulni,mindez péntek 13-án!!!!
Amúgy vicces is az egész,jó poénok vannak.Pl 1-1 lapot húzott mindenki,és nem mutatta meg senkinek.Ez egy egy balhé,amit 12. végéig meg kell csinálniuk.Cortez azt húzta hogy Máday vonalzóját cserélje ki,Zsáknak meg fürdőruhában kellett jönnie stb.De vicces:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!