Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van a Szent Johanna Gimihez...

Van a Szent Johanna Gimihez hasonló könyv?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem ezt a könyvsorozatot. Sajna hamarosan vége lesz és szeretnék keresni valami hasonlót.

2012. aug. 28. 15:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
65%
Van sok ehhez hasonló kérdés. Kérlek, nézz utánuk! Egyébként Meg Cabot könyvei állítólag hasonlóak. (én egyik szerzőtől sem olvastam, de mások szokták ajánlani.)
2012. aug. 28. 19:28
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Leírtam már egy másikban de akk bemásolom :

Sarah Dessen- Tökéletes

Cecily Von Ziegesar- Bad girl (a gossip girl filmsorozat alapja valamennyire)

Cecily Von Ziegesar- Hot girl (az utóbbiből egyik szereplőt kiemel, de teljesen független a másik könyvsorozattól.

Melissa De La Cruz- Beach Girl (nagyon tetszett, egy bébiszitteres melót kap 3 lány egy vagyonért, egy nyárra...)

Ally Carter- Ha megtudnád, hogy szeretlek, meg kellene öljelek (egy kicsit kiscsajosabb, de ez sem rossz)

2012. aug. 28. 23:43
 3/16 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. aug. 29. 07:05
 4/16 Emy95 válasza:
Hát igen. Meg Cabot-tól nagyon ajánlom a Neveletlen Hercegnő naplóját :)
2012. aug. 30. 08:39
 5/16 anonim ***** válasza:

Szia Louise Rennison:

A macskám, a családom... és a fiúk ez a trilógia 1. része. szerintem tetszene :)

2012. aug. 30. 17:27
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Girl 15 + Girl 16 sem rosszak, ráadásul 500 Ft/db. :)

Meg Cabot könyvei is jók:

-A neveletlen hercegnő naplója

-Hogyan legyünk népszerűek?

-Tinibálvány

-Egy igazi amerikai lány 1-2

És Louise Rennison könyvsorozata tényleg nem olyan rossz, amelynek első része, a 'Macskám, a családom és a fiúk'. Ez ismerős lehet, van belőle film is. :D

Bad/Hot/Beach girl nekem nem tetszett, nem szeretem benne a karaktereket.

Bianka Minte-König nevű írónak is van pár könyve, és a "Kalandos flörtök & szerelmi álmok"-ak olvastam, de ez egy sorozat része. Nézz utána, gyerekesnek tűnhet, de tényleg nem az!

Mangát nem olvasol? :) Abból egy csomó vicces és romantikus van, én jobban szeretem, mint a könyveket. :D

2012. aug. 30. 18:30
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. A mangát annyira nem olvastam még, de ha mondasz egy eg jó könyvet belőle, akkor megpróbálom :)
2012. aug. 31. 19:55
 8/16 anonim válasza:
100%
hát ehhez hasonlót tuti nem találsz , mármint én még nem , de Meg Cabot-ot én is ajánlanám de ezt felülmúlni nem nagyon lehet ..i luv szjg !!!!<3
2012. szept. 2. 19:27
 9/16 anonim ***** válasza:
81%
Utolsóval egyet értek, szjg-nél nincs jobb. Leiner Laura többi könyve is fantasztikus, de... Á, mindegy. Nem véletlen, hogy aki olvasta, annak az szjg a kedvenc könyve. Többnyire. Akiknek nem, azok súlyos elmezavarban szenvednek. :))
2012. szept. 2. 21:48
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Magából rengeteg jó van, csak az a baj, hogy keveset fordítanak le magyarra. :(

Az egyik kedvencem az 'Ao haru Ride'.

Itt van angolul az eddigi 20 fejezet:

[link]

Itt pedig magyarul, eddig 3 fejezet van lefordítva:

[link]

Nagyon aranyos manga, és ha nem zavar, hogy a legtöbbjét nem lehet beszerezni, akkor olvasd őket online, mert nagyon jók! :)

Nekem egyébként vannak mangáim, pl. 'Kimi ni todoke' nevezetűt mindet beszerezte (az eddig angolul megjelenteket), az a kedvencem, imádom. ^^

De a 'Love*Com' nevezetűből már 6 kötetet árulnak magyar nyelven is! :)

Egyébként van pár olyan manga, ami teljesen végig olvaható magyarul, de azok nem olyan jók... :D

2012. szept. 3. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!