Van a Szent Johanna Gimihez hasonló könyv?
Leírtam már egy másikban de akk bemásolom :
Sarah Dessen- Tökéletes
Cecily Von Ziegesar- Bad girl (a gossip girl filmsorozat alapja valamennyire)
Cecily Von Ziegesar- Hot girl (az utóbbiből egyik szereplőt kiemel, de teljesen független a másik könyvsorozattól.
Melissa De La Cruz- Beach Girl (nagyon tetszett, egy bébiszitteres melót kap 3 lány egy vagyonért, egy nyárra...)
Ally Carter- Ha megtudnád, hogy szeretlek, meg kellene öljelek (egy kicsit kiscsajosabb, de ez sem rossz)
Szia Louise Rennison:
A macskám, a családom... és a fiúk ez a trilógia 1. része. szerintem tetszene :)
Girl 15 + Girl 16 sem rosszak, ráadásul 500 Ft/db. :)
Meg Cabot könyvei is jók:
-A neveletlen hercegnő naplója
-Hogyan legyünk népszerűek?
-Tinibálvány
-Egy igazi amerikai lány 1-2
És Louise Rennison könyvsorozata tényleg nem olyan rossz, amelynek első része, a 'Macskám, a családom és a fiúk'. Ez ismerős lehet, van belőle film is. :D
Bad/Hot/Beach girl nekem nem tetszett, nem szeretem benne a karaktereket.
Bianka Minte-König nevű írónak is van pár könyve, és a "Kalandos flörtök & szerelmi álmok"-ak olvastam, de ez egy sorozat része. Nézz utána, gyerekesnek tűnhet, de tényleg nem az!
Mangát nem olvasol? :) Abból egy csomó vicces és romantikus van, én jobban szeretem, mint a könyveket. :D
Magából rengeteg jó van, csak az a baj, hogy keveset fordítanak le magyarra. :(
Az egyik kedvencem az 'Ao haru Ride'.
Itt van angolul az eddigi 20 fejezet:
Itt pedig magyarul, eddig 3 fejezet van lefordítva:
Nagyon aranyos manga, és ha nem zavar, hogy a legtöbbjét nem lehet beszerezni, akkor olvasd őket online, mert nagyon jók! :)
Nekem egyébként vannak mangáim, pl. 'Kimi ni todoke' nevezetűt mindet beszerezte (az eddig angolul megjelenteket), az a kedvencem, imádom. ^^
De a 'Love*Com' nevezetűből már 6 kötetet árulnak magyar nyelven is! :)
Egyébként van pár olyan manga, ami teljesen végig olvaható magyarul, de azok nem olyan jók... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!