Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok nekem mondani,...

Tudnátok nekem mondani, //Leiner Laura: a szent johanna gimi-hez// hasonló könyveket?!

Figyelt kérdés

2012. máj. 20. 10:35
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
Hát....Kevés olyan jó könyv van.Mondjuk, ha ilyen sorozatos könyvet akarsz olvasni akkor például ott van A neveletlen hercegnő naplója.Meg cabot:Allie Finkle szabályai kezdő tiniknek.Ezek is jók, de olyan mint A szent johanna gimi, kevés könyv van.Mondjuk ha az írónőtől is szeretnél könyvet olvasni akkor van még azt hiszem 2-3 könyve: A Remek,Ez is Remek....stb.
2012. máj. 20. 10:41
 2/14 A kérdező kommentje:

hát igen, nekem nagyon bejött most ez a könyvsorozat :)) most délelőtt fejeztem be a 6.részét.. és már nagyon várom a 7.-et :)fúú és annyira kíváncsi vagyok Cortezre meg Renivel, hogy mi lesz velük.. és hogy mi lesz a nyáron, hogy Arnold megpróbál-e Reni és Cortez közé állni,és hogy Ricsi közbe lép e.. ajjaj... :DDD :)

de köszönöm a válaszod.... :)))

2012. máj. 20. 10:51
 3/14 anonim ***** válasza:

remélem Reni és Cortez nem szakítanak..:( akkor esküszöm nem olvasom el.:D

Amúgy a kérdésre válaszolni ilyen típusú könyv nincs.

Én olvastam Meggie Stiefvater-től a Shilver Ligner Forever nagyon be jött imádom ezt a könyvet (a shilver az első része a Ligner a második és a forever a harmadik.)

2012. máj. 20. 15:25
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Huhh, tényleg nagyon kevés szjg-hez fogható könyv van, de azért én tudok ajánlani a saját kedvenceim közül.:)

Bianka Minte-König: Kalandos flörtök & szerelmi álmok

Sarah Mlynowski: Meltaró és seprűnyél, Vágyak és varangyok, Hálózsák és hókuszpókusz, Buli és bájital (az első részét csak nehezen lehet megtalálni, én is csak könyvtárból tudtam kivenni.)

Ui: I luv Máday! <3 xd

2012. máj. 21. 15:14
 5/14 anonim ***** válasza:

Amikor befejeztem én se tudtam leállni, ezért én is hasonló könyveket kezdtem el keresni. Nem találtam ugyan olyanokat, de azok is nagyon tetszettek.

Itt van néhány, ha érdekel:

Sarah Dessen - Figyelj Rám

- Tökélete

- Egy felejthetetlen év

Olvastam Maggie Stiefvater könyveit is amiket a 15:25 válaszoló írt és csak ajánlani tudom őket.

Nem tudom hány éves vagy, de ezek között van ami inkább 14 éveseknek szól. Igaz én 12 vagyok, de inkább 14 évesek könyveit olvasom, mint a saját korosztályomét.

Ha esetleg mg keresnél könyveket tudok oldalt ajánlani.

2012. máj. 26. 19:40
 6/14 Réka SZJ ***** válasza:
A holdat az égről, neveletlen hercegnő mi a baj lányok, stb.
2012. jún. 2. 11:17
 7/14 anonim válasza:

Jacqeline Wilson-tól sok jó könyv van. Én nem vagyok egy nagy olvasó tipus, de egy 200-300 oldalas könyvet elolvastam 2 nap alatt. Ezek nagyon jók:

-A Diamond lányok

-A kettős játszma

-Komisz lányok

-Micsoda anya!

-Tracy Beaker (ebböl 3 rész van)

-A másik lány (ez a kedvencem, mindenképp olvasd e!!)

-Szólíts sütinek!

Kb. ennyi Jacqeline Wilson könyv amit én olvastam. (de szerintem van még nagyon sok!) Tényleg olvasd el ezeket ha akarod, mert baromi jók!! Elkezdtem olvasni, és nem tudtam abbahagyni.

Ezen kívül az Egy ropi naplója is nagyon jó. Ebből is asszem 3 rész van. Az is nagyon jó.

Aztán van még egy, ami nekem nagyon tetszett, bár az inkább fiúknak való. Címe: A 13 és 3/4 éves Adrian Mole titkos naplója. Ennek is van folytatása, ott már 23 és 3/4 éves. Ebbből a könyvből egyébként még film is készült, a youtub-on meg tudod nézni, magyarul van.

Na, én egyenlőre csak ennyit tudok, de ha eszembe jut még valami, akkor leírom neked! :DD

2012. jún. 8. 13:20
 8/14 Łucy00 válasza:

Ez nem pont olyan mint az szjg de nekem tetszett :)

A sorozat címe: Nagy Krónikáskönyv

Író:Charles T. Rose

1.Álomlabirintus

2.Az Utolsó Völgy

3.Boszorkánytánc

2012. jún. 20. 09:25
 9/14 anonim válasza:

Aprilynne Pike: -WINGS

-SPELLS

-ILLUSIONS

( NYUGI MAGYARUL IS VAN MÁR MINDEN ALEXANDRA KÖNYVESBOLTBAN ÉS A NETEN IS )

2012. jún. 23. 18:24
 10/14 anonim válasza:
Hát , nem hiszem , hogy lenne még ugyan olyan jó könyv , mint a SZJG....De , a Lányok a pácban , Lányok késésben , Mi baj lányok? , és a Szerelmes lányok is jó . Szerintem . De a Szent Johanna Gimi a legjobb . :-D
2012. szept. 9. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!