Ti sajnáljátok Zsoltit és Kingát? Mármint a szakításukat? Mi a véleményetek Ricsiről?
Arra a részre gondolok, ahol Kiga megjegyzést tesz Virágra, amiért ő nem tudja, hogy fésülködött e aznap.
Nekem egyébként Ricsi a kedvenc szereplőm, szerintem sokak szerint érthető indokokből.
Ha úgy alakulna, én járnék vele, mert tényleg sokkal jobb így, hogy tudom, hogy szeret és nem mondja el hatszázszor egy nap.
Luv Ricsi <3
én már elolvastam a könyvet :) én is bírom Ricsit, olyan édes. :D
amúgy nem sajnálom annyira a szakítást, végülis barátok maradnak :)
tudod már kivel jön össze Kinga? ;)
Még nem :DD
Szerintem is lesz valakije.
Én a három páros közül őket sajnáltam a legkevésbé. Persze jó páros volt meg minden,de Ricsiéket,pláne Reniéket sokkal jobban sajnáltam volna.
Én is bírom Ricsit,de van valami a háttérben,mert egyszer Máday mond valami ilyesmit: Pósa én már rég kirúgtalak volna,ha..... ,és utána nem folytatja mert látja hogy a többiek is ott vannak. Meg amikor Haller kihívja őt hogy beszéljenek a kémiáról,akkor is úgy jön vissza hogy abból fog menni. Meg a 4. részben is pakolnia kell a szünetben stb.
Én speciel nem sajnáltam annyira, mert a szememben nem voltak nagy páros annyira, mint Reni.-Cortez. vagy Ricsi.-Virág. Meg hát barátok maradtak tehát Happy... Ó és Ricsi a kedvenc szereplőn, az elején még nem ő volt, de mikor elkezdett Virággal járni megkedveltem (maximálisan) és a vallomását azt pedig annyiraaaa elfogadnám!!! amúgy Ricsi meg az a Mádayos "kirúgnálak, ha nem....(akadás)" rész, a pakolás, meg minden... Ricsi tud valamit, ami nem egy APRÓ titok. Már egy ideje figyelem, pl. az elsőbb kötetekben az a rész mikor "arra jártam és deszkáztam...
erre Virág, hogy miért deszkázott... stb." rész sztem. kamu volt Ricsitől, ez újjabb ok, meg pl. C. azért járja újra, mert amerikában volt, de Ricsi miért járta újra a 9.-et. Fura ez nekem, de majd kiderül... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!