Nem sajnáljátok VV Esztert?
Én már nagyon sajnálom őt. Át tudom érezni a helyzetét, és nemcsak a villában. Ez a lány -a cikkek szerint- egy szigorú, elvárásokkal teli életet élt eddig, szigorú szülőkkel, akik elvárták a teljesítményt (nyilván jóakaratból, hogy boldoguljon). De már 29 éves, és sose "élt", ez látszik azon, hogy egyáltalán ezzel a játékkal kezdte a "lázadását", és kicsit el meri engedni magát, talán életében először. Az is ordít róla, hogy ilyen burokban nemigen csiszolódott hozzá az embertársakhoz, én simán értem, hogy mit hogyan szeretne, mit miért mond, de a lakók nagy része nem, és nem is bíbelődnek vele, hogy megértsék. Ilyen folyamatos támadásban csak a védekezéssel megy el az ideje, ráadásul szegény egy kis játékra, szabadságra vágyott, de amilyen "szerencsés", nagy árat fizethet érte, mint mindenért eddig: ugyebár veszélyben a praxisa is. A lázadást nyilván nem jó helyen kezdte, de szerintem van már benne akkor lelki görcs, hogy azt se tudta pontosan, hogy hol kezdje, ezért nyúlt mellé. Most csak tapogatózik, és próbálja fenntartani magát a többiek előtt, ami nagyon-nagyon nehéz.
Bocs a kisregényért, de ne mondjátok, hogy nem éri meg egy buta tévéműsort ennyire komolyan venni, mert hiába csak egy buta műsor, ha a szereplők benne valódi emberek, akik tutira sérülnek, ki jobban, ki kevésbé. Ez lényegében egy "játék" az emberi lelkekkel, érzésekkel, önbecsülésekkel.
aki rekord szavazattal ment vissza a párbajról,azon nincs mit sajnálni.
legfeljebb az ellenfeleit kell.
ha még 1x megismétli ezt,akkor a végső győzelemre is simán lehet esélyes.
és miért ne lehetne,elnézve a választási lehetőségeket?
ez a vele kapcsolatos csábító dolog meg lefutott már a közvélemény meg folyamatosan alakul,változik,uh simán kijöhet az egészből még jól is akár.
akkor is ha a műsor színvonala tényleg nem méltó egy ilyen végzettségű emberhez.
de ez elmondható vv4 laciról is.
ő is komoly munkával rendelkezett,ami gondolom meg van neki most is,de ma legfeljebb az jut róla eszembe,hogy ja az a dagadt.
Nem sajnálom, mert erről szól ez a játék.
Igazából Attilán és Péteren kívül szerintem bárki ellen esélyes, de majd kiderül. Annak viszont kifejezetten örülnék, ha Veronikát vagy Fecót "felszabadítaná" a játék terhe alól.
Én baromira nem sajnálom. Egy szánalomraméltó OSTOBA, iritáló nőszemly.
Ezt nevezitek ti okosnak? Nem halljátok, hogy még beszélni se tud? Ilyeneket mond, hogy rátesz még egy kanállal, meg ehez hasonló sületlenségek. Lehet végigbukdácsolta az egyetemet, aztán anyuék nyitottak neki egy irodát. De ettől még nem lesz okos. Undorító, primitiv, álsznt liba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!